Kualitas mangrupikeun misi kami
Produksi canggih sareng prosés pamariksaan kualitas baju luar
Naha milih
karep
Nalika milih supplier, kami terang anjeun gaduh seueur perusahaan anu kedah dipilih.Sareng éta kaputusan gedé.Pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun naha kami mangrupikeun pasangan anu pas pikeun anjeun, ieu mangrupikeun 5 alesan utama klien kami milih kami.
  • 01
    tim
    Urang Sunda & Tim 250 Gaya Anyar Per Bulan
  • 02
    pro
    10 Jalur Produksi Pastikeun Tanggal Pangiriman
  • 03
    te
    tilu Kali Quality Inspection
  • 04
    deui
    bahan daur ulang
  • 05
    hargaan
    Harga pabrik
PROFIL PERUSAHAAN

Passion Clothing mangrupikeun produsén baju luar profésional di Cina.Ngarojong kualitas luhur sareng harga sedeng pikeun langkung ti 100 merek pikeun pasar global.Utamana produk nyaéta maké aktip, maké outdoor, jaket Padding, pondok dewan lalaki.Jaket mangrupikeun produk kaunggulan urang, aya 6 jalur produksi di pabrik urang sorangan.Kauntungan harga pabrik ngahontal gawé babarengan jeung mitra brand badag kayaning Speedo, Umbro, Rip Curl, Moutainware imah, Joma, Gymshark, Everlast ...
Samentara éta, Kalayan tim R&D anu kuat pikeun sadaya palanggan.Leuwih 200 gaya anyar per bulan, update lawon anyar jeung gagasan pikeun per usum.jasa OEM & ODM pikeun pesenan leutik tur biasa.
Ngan ngahubungan kami pikeun bisnis Anjeun.Éta bakal ngabuktikeun yén jasa sareng kualitas kami anu paling luhur.

 

 

 

PRODUK FEATURED

Unggal barang pakean ngalaman pamariksaan sareng uji anu ketat ku pagawé urang sateuacan ngantunkeun pabrik.Kami mastikeun yén unggal baju didamel sacara saksama kalayan fokus kana detil.
  • Hot jual ngaropéa Mens garing Fit Satengah pos golf pullover windbreaker
    Hot selling Disesuaikeun Mens ...

    Pullover windbreaker golf satengah zip mangrupikeun jinis baju luar anu dirarancang khusus pikeun pamaén golf.Ieu mangrupikeun lawon anu hampang, tahan cai anu tahan angin sareng ambekan, janten idéal pikeun dianggo dina kaayaan cuaca anu berangin sareng baseuh dina lapangan golf.Desain satengah pos ngamungkinkeun pikeun gampang sareng mareuman, sarta gaya pullover ensures fit nyaman jeung non-restrictive.windbreakers ieu mindeng datangna dina rupa-rupa kelir sarta gaya, sarta bisa dipaké leuwih kaos golf atawa salaku luhur mandiri.

    nempo leuwih
  • Oem&odm Custom Outdoor Waterproof Jeung Windproof Mens Lightweight Windbreaker
    OEM&odm Custom Luar...

    Ulah ngantep cuaca goréng jadi musabab pikeun skip Anjeun work-out!

    Motivasi diri pikeun jalan-jalan, lumpat atanapi latihan, sanaos hujan, nganggo windbreaker hampang mens panolak cai sareng angin ieu.

    Jenis windbreaker ringan lalaki ieu ngagaduhan panél ventilasi anu tiasa dihirup di handapeun kelek sareng tonggong.
    Jenis windbreaker mens ieu dilengkepan pinuh, ngarasakeun sisipan leungeun baju raglan nyaman, hiji beungkeutan elastis di handapeun leungeun baju, torowongan kalawan drawstring di handap, kantong samping kalawan seleting jeung saku konci.

    Sajaba ti éta, anjeun ogé jelas katempo alatan prints reflective.Genah heula!

    nempo leuwih
  • Mantel usum haneut Windproof Lightweight Mens Puffer Jaket
    Jaket Usum Panas Tahan Angin...

    Tetep haneut kalawan stylish dina usum usum kieu.Jaket puffer lalaki sapertos kieu tiasa masihan kahaneutan sareng kanyamanan anu luar biasa, sabab kami nerapkeun insulasi kualitas luhur sareng bahanna lemes pisan.

    Samentara éta, desain lightweight matak ngamudahkeun pikeun ngagem, bari lawon tahan cai na ngajaga anjeun garing sarta nyaman dina hujan atawa salju.

    Desainna kalayan pungsionalitasna dina pikiran, jaket puffer mens kami ngagaduhan cuffs elastis sareng hem pikeun pas anu saé.
    Kalayan bahan anu ultra lemes, anjeun bakal karasaeun pisan dina usum tiris ogé ngajaga kahaneutan.
    jaket puffer mens kami téh hususna cocog pikeun hiking outdoor, ski, jalan satapak ngajalankeun, kémping, climbing, Ngabuburit, fishing, golf, perjalanan, gawe, jogging, jsb.

    nempo leuwih
  • Long Winter Warm Jaket Outerwear Coat Street maké didaur Womens Parka Jeung Bulu Hood
    Jaket Panas Usum Panas Kaluar...

    Parka awéwé kalayan tiung bulu mangrupikeun jinis jaket usum tiris panjang anu dirancang pikeun kahaneutan sareng panyalindungan tina cuaca tiis.Éta panjangna panjang dugi ka tengah pingping atanapi tuur, sareng gaduh tiung anu dijejeran ku bulu pikeun nambihan kahaneutan sareng gaya.Naha anjeun commuting digawekeun atawa nyokot danau usum, ieu womens parka mangrupakeun solusi sampurna pikeun sakabéh bahan cuaca tiis Anjeun needs.The didaur ulang poliéster sarta insulated eusian sintétik.Ieu mangrupikeun pilihan anu populer pisan pikeun pakean sapopoé atanapi pakean jalanan salami bulan usum tiis.

    nempo leuwih
  • Custom Usum Luar Busana Waterproof Windproof Snowboard Womens Ski Jaket
    Custom Usum Luar Kaen...

    jaket ski awéwé kinerja tinggi pelindung sareng nyaman ieu dirancang pikeun ngajaga anjeun haneut tur garing.

    Salaku lawon cangkang luar kalawan fungsi waterproof na breathable, anjeun bakal ngarasa pisan nyaman bari ski atawa snowboarding.

    Salaku tambahan, jaket ski awéwé sapertos kitu dirancang pikeun ngagampangkeun gerakan sareng kalenturan, mastikeun anjeun tiasa ngalih sacara bébas nalika ski atanapi snowboarding.

    nempo leuwih
  • Gancang Dispatch Listrik Best Dipanaskeun Winter Jaket pikeun Lalaki
    Pangiriman Gancang Listrik ...
    Inpormasi Dasar Video Produk Kalayan opat kantong sareng tiung anu tiasa dicabut, jaket ieu ngeusi fitur anu pikaresepeun!jaket ieu dijieun pikeun lingkungan suhu ekstrim.Kalayan opat bantalan pemanasan, jaket ieu ngajamin kahaneutan sadayana!Kami ngarékoméndasikeun jaket ieu pikeun jalma anu resep dinten salju atanapi damel di cuaca ekstrim (atanapi pikeun anu resep haneut!).Jaket usum tiris anu dipanaskeun lalaki mangrupikeun salah sahiji baju anu paling haneut anu kami tawarkeun, janten naha anjeun ski di luar, mancing di usum tiis, ...
    nempo leuwih