page_banner

Produk

Oem&odm Custom Outdoor Waterproof Jeung Windproof Mens Lightweight Windbreaker

Katerangan pondok:

Ulah ngantep cuaca goréng jadi musabab pikeun skip Anjeun work-out!

Motivasi diri pikeun jalan-jalan, lumpat atanapi latihan, sanaos hujan, nganggo windbreaker hampang mens panolak cai sareng angin ieu.

Jenis windbreaker ringan lalaki ieu ngagaduhan panél ventilasi anu tiasa dihirup di handapeun kelek sareng tonggong.
Jenis windbreaker mens ieu dilengkepan pinuh, ngarasakeun sisipan leungeun baju raglan nyaman, hiji beungkeutan elastis di handapeun leungeun baju, torowongan kalawan drawstring di handap, kantong samping kalawan seleting jeung saku konci.

Sajaba ti éta, anjeun ogé jelas katempo alatan prints reflective.Genah heula!


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  OEM&ODM KUSTOM OUTDOOR WATERPROOF AND WINDPROOF MENS RINGAN WINDBREAKER
Item No.: PS-23022203
Warna: Hideung / Dark Blue / Graphene, Ogé urang bisa nampa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Kagiatan outdoor
Bahan cangkang: 100% Poliéster sareng panolak cai 4 Kelas
MOQ: 1000-1500PCS / COL / GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 20-30pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Fitur produk

lalaki-lightweight-windbreaker-33

OUTDOOR lalaki lightweight windbreaker
Cangkang: 100% Poliéster sareng tahan cai

Diimpor:
Sleting panutupanana
Mesin Nyeuseuh
Perlindungan tina Angin sareng Hujan Cahaya: Jenis jaket hampang lalaki ieu dirancang pikeun ngajagi anjeun tina angin sareng hujan hampang tanpa beurat anjeun.Hal ieu ngajadikeun eta sampurna pikeun kagiatan outdoor kayaning hiking, ngajalankeun, atawa Ngabuburit.
Nyaman sareng Breathable: lawon breathable mastikeun yén anjeun tetep nyaman sanajan salila kagiatan fisik sengit.Ieu ngandung harti yén anjeun moal ngarasa panas teuing atawa tiis teuing, sahingga anjeun tetep fokus kana aktivitas anjeun.
Kantong anu Merenah: Wewengkon Wewengkon Wewengkon ieu ngagaduhan seueur kantong pikeun nyimpen barang-barang penting.Hal ieu ngamungkinkeun anjeun mawa telepon anjeun, konci, dompét, sareng barang-barang penting anu sanés nalika anjeun angkat.
Desain Bergaya: Kalayan desain anu ramping sareng bergaya, jenis ieu Mens Lightweight Windbreaker sampurna pikeun kasempetan naon waé.Naha anjeun ngajalankeun tugas di kota atanapi angkat ka gunung, anjeun bakal katingali saé sareng yakin kana jaket angin anjeun.
Gampang Pek: Jaket angin hampang mens sapertos ieu gampang dipak sareng dibawa ka mana waé anjeun angkat.Naha anjeun iinditan pikeun bisnis atanapi pelesir, Éta tiasa gampang dilipat sareng dibungkus dina koper atanapi ransel anjeun.Hal ieu ngajadikeun eta barang serbaguna tur merenah pikeun mibanda dina papakéan Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami