page_banner

Jaket cangkang

  • Luar Full Zip Fleece dijejeran waterproof Mens Soft Shell Jaket

    Luar Full Zip Fleece dijejeran waterproof Mens Soft Shell Jaket

    Ieu milik anjeun pendamping outdoor pamungkas - mens kami jaket cangkang lemes.Dirancang kalayan petualang modern dina pikiran, jaket sehll lemes mens ieu nawiskeun campuran sampurna gaya, kanyamanan, sareng kinerja.

    Dijieun tina bahan kualitas luhur, jaket cangkang lemes mens sapertos ieu nyayogikeun kahaneutan sareng panyalindungan anu luar biasa tina unsur-unsur.Naha anjeun jalan-jalan ngalangkungan rupa bumi anu terjal atanapi ngajalajah alam luar anu saé, jaket ieu parantos nutupan anjeun.

    Tapi éta sanés sadayana - jaket cangkang lemes kami ogé gaduh sajumlah fitur fungsional anu ngajantenkeun éta idéal pikeun kagiatan luar.Tina sipat tahan cai sareng tahan angin dugi ka lawon anu ambekan, jaket ieu leres-leres sadayana.

    Janten upami anjeun milarian jaket cangkang lemes mens anu awét sareng serbaguna anu tiasa ngajaga gaya hirup aktif anjeun, henteu milarian deui produk ieu.

     

     

  • Weatherproof Midweight Soft Shell Jaket pikeun Lalaki jeung Stand kerah
  • Ski lalaki jeung Climbing Softshell Jaket

    Ski lalaki jeung Climbing Softshell Jaket

    Katerangan Pindah kanyamanan |Cukup engapan pikeun dianggo nalika kagiatan-kaluaran luhur sapertos naék és atanapi ski tapi cukup haneut nalika anjeun nangtung, jaket softshell ieu nawiskeun panyalindungan anu serbaguna pikeun kagiatan gunung.Pertex Quantum Air |lawon luar angin- jeung cai-tahan kalawan ngaronjat breathability pikeun kanyamanan sarta sinyalna salila adventures gunung gancang-paced.Téhnologi Uap-Naékna |Lapisan anu haneut, gancang-wicking digabungkeun sareng Pertex Quantum Air kaluar ...
  • Lalaki Taktis Jaket Fleece Dijejeran Soft Shell Jaket Winter

    Lalaki Taktis Jaket Fleece Dijejeran Soft Shell Jaket Winter

    Katerangan lawon: poliéster / spandex stretched lawon bounded kalawan fleece mikro kalawan panutupanana seleting waterproof Mens cangkang lemes Jaket: Cangkang luar kalayan bahan tahan cai profésional ngajaga awak anjeun garing sarta haneut dina cuaca tiis.Lapisan fleece anu hampang sareng breathable pikeun kanyamanan sareng kahaneutan.Jaket Kerja Zip pinuh: Kerah nangtung, seleting panutupanana sareng kelim serut pikeun nyegah keusik sareng angin.Kantong Lega: Hiji saku dada, dua saku leungeun seleting pikeun neundeun.PASSION Mens Soft Shel...
  • Jaket Proshell Jempé, Jaket Softshell Waterproof sareng Zippers Ventilasi

    Jaket Proshell Jempé, Jaket Softshell Waterproof sareng Zippers Ventilasi

    Katerangan WATERPROOF HYPERSHELL MEMBRAN: Nyangkut di luar dina cuaca buruk henteu aya masalah sareng jaket hiking multifungsi ieu pikeun lalaki.Kalayan waterpillar 20.000mm, éta tiasa nyandak sababaraha pancuran anu serius.HALUS JEUNG TENANG: Ucapkeun pamit ka jaket hardshell anu kaku sareng kaku - lawon anu lemes sareng manteng dina Revolution Race Silence Proshell Jacket mangrupikeun sepi nalika aranjeunna sumping.Jas hujan anu paling mulus di luar sana!SLETING VENTILASI PINTAR: Hatur nuhun kana seleting liang dua arah, niiskeun nalika anjeun ...
  • Jaket Softshell Awéwé, Jaket Hangat Dijejeran Fleece Lampu Hooded Jaket Tahan Angin pikeun Hiking Luar

    Jaket Softshell Awéwé, Jaket Hangat Dijejeran Fleece Lampu Hooded Jaket Tahan Angin pikeun Hiking Luar

    Katerangan 【Tetep Haneut dina Sadaya Arah】 Jaket softshell awéwé nganggo cuff jero, elastis sareng manjang, anu tiasa ngajaga pigeulang anjeun tina angin.Desain kerah nangtung pikeun ngajaga beuheung anjeun sepanjang waktos, tahan angin sareng tahan tiis.Drawcord tiung jeung hem handap kalawan drawstring adjustable, mantuan konci kaluar tiis tur nyaluyukeun fit Anjeun.Éta henteu ngan ukur jaket insulated awéwé, tapi ogé jaket jalan awéwé.
  • Jaket Awéwé Waterproof Breathable Softshell ski jeung Snowboard Lambang

    Jaket Awéwé Waterproof Breathable Softshell ski jeung Snowboard Lambang

    Katerangan Tetep Haneut dina Sadaya Arah- Jaket softshell awéwé nganggo cuff jero, elastis sareng elastis, anu tiasa ngajaga pigeulang anjeun tina angin.Desain kerah nangtung pikeun ngajaga beuheung anjeun sepanjang waktos, tahan angin sareng tahan tiis.Drawcord tiung jeung hem handap kalawan drawstring adjustable, mantuan konci kaluar tiis tur nyaluyukeun fit Anjeun.Éta henteu ngan ukur jaket insulated awéwé, tapi ogé jaket jalan awéwé.
  • Budak Fleece dijejeran Softshell Jaket outdoor Windbreaker

    Budak Fleece dijejeran Softshell Jaket outdoor Windbreaker

    Katerangan 【Tetep Haneut dina Sadaya Arah】 Jaket softshell awéwé nganggo cuff jero, elastis sareng manjang, anu tiasa ngajaga pigeulang anjeun tina angin.Desain kerah nangtung pikeun ngajaga beuheung anjeun sepanjang waktos, tahan angin sareng tahan tiis.Drawcord tiung jeung hem handap kalawan drawstring adjustable, mantuan konci kaluar tiis tur nyaluyukeun fit Anjeun.Éta henteu ngan ukur insulated
  • Katresna Fleece dijejeran Outerwear Hooded belang Windproof Softshell
  • Gaya Anyar Anorak hooded jaket softshell

    Gaya Anyar Anorak hooded jaket softshell

     

  • Awéwé softshell jaket LAVERNE |Autumn & Usum tiis

    Awéwé softshell jaket LAVERNE |Autumn & Usum tiis