page_banner

Produk

Gancang Dispatch Listrik Best Dipanaskeun Winter Jaket pikeun Lalaki

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-000998
  • Warna:Disaluyukeun Salaku Request Palanggan
  • Rentang ukuran:2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
  • Aplikasi:Ski, Mancing, Bersepeda, Tunggang, kémping, Hiking, Workwear jsb.
  • Bahan:100% POLIÉSTER
  • Batré:Bank kakuatan naon waé anu kaluaran 5V / 2A tiasa dianggo
  • Kasalametan:Diwangun-di modul panyalindungan termal.Sakali éta overheat, éta bakal eureun nepi ka panas balik deui ka suhu baku
  • Khasiat:mantuan ngamajukeun sirkulasi getih, relieving nyeri tina rematik sarta galur otot.Sampurna pikeun jalma anu maén olahraga di luar.
  • Pamakéan:terus pencét switch pikeun 3-5 detik, pilih suhu nu peryogi sanggeus lampu on.
  • Pad pemanasan:4 Pads-1 on deui + 1 on beuheung + 2 hareup, 3 kontrol suhu file, rentang suhu: 25-45 ℃
  • Waktu pemanasan:Sadaya kakuatan mobile sareng kaluaran 5V / 2A sayogi, upami anjeun milih batré 8000MA, waktos pemanasan 3-8 jam, langkung ageung kapasitas batré, langkung lami janten panas.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video produk

    Émbaran Dasar

    1Pangiriman Gancang Listrik Jaket Usum Panas Dipanaskeun Terbaik pikeun Lalaki1
    • Kalayan opat kantong sareng tiung anu tiasa dicabut, jaket ieu ngeusi fitur anu pikaresepeun!jaket ieu dijieun pikeun lingkungan suhu ekstrim.
    • Kalayan opat bantalan pemanasan, jaket ieu ngajamin kahaneutan sadayana!Kami ngarékoméndasikeun jaket ieu pikeun jalma anu resep dinten salju atanapi damel di cuaca ekstrim (atanapi pikeun anu resep haneut!).
    • Jaket usum tiris anu dipanaskeun lalaki mangrupikeun salah sahiji baju anu paling haneut anu kami tawarkeun, janten upami anjeun ski di luar, mancing di usum tiis, atanapi damel di luar, ieu jaket pikeun anjeun.Kalayan pencét tombol, kahaneutan ampir sakedapan!Jaket ieu panas dina ngan sababaraha detik, janten haneut teu pernah jauh pisan.

    Fitur produk

    Mens dipanaskeun Jaket
    • 4 Pemanasan Pad ngahasilkeun panas sakuliah wewengkon awak inti (kantong kénca & katuhu, kerah, balik luhur);
    • Saluyukeun 3 setelan pemanasan (luhur, sedeng, low) ngan saukur mencet tombol.
    • Nepi ka 8 jam gawé (3 jam dina setting pemanasan luhur, 6 jam dina sedeng, 8 jam dina low)
    • Panas gancang dina sababaraha detik kalayan batré 5.0V UL/CE-Certified
    • Port USB pikeun ngecas telepon pinter jeung alat nu bagerak séjén
    • Ngajaga leungeun anjeun haneut sareng zona pemanasan kantong ganda kami
    Mesin bisa diumbah

    4 Pad pemanasan

    4 Pad pemanasan

    Mesin bisa diumbah

    UL Certified

    UL Certified


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami