page_banner

Produk

Kualitas luhur Logo Adat 100% Poliéster Melange Knitwear jaket bulu awéwé

Katerangan pondok:

jenis ieu gairah womens knitted fleece jaket pisan cocog duanana dina jalan satapak di taman jeung salila urban activities.Passion womens jaket fleece bakal minuhan ekspektasi tina pamaké paling nuntut pilari exceptionally haneut, lampu jeung sportswear nyaman.Pilihan sampurna pangalusna salaku pakean handapeun jaket usum atawa salaku lapisan luar haneut salila musim semi atawa usum gugur poé.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Kualitas luhur Logo Adat 100% Poliéster Melange Knitwear jaket bulu awéwé
Item No.: PS-230216008
Warna: Bodas / Oranyeu / Héjo / Biru / Pink, atanapi Disesuaikeun
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Baju olahraga, pakean outdoor, pakean jalanan
Bahan: 100% poliéster knitted Melange fleece kalawan embossing

Nyeuseuh mesin, satengah mesin pinuh, spin pondok dina 30 °C

MOQ: 1200PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Fitur lawon: Emboss logo pikaresep Anjeun
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 20pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

Melange Knitwear jaket bulu awéwé
  • Jenis jaket bulu awéwé gairah ieu tiasa dianggo salaku lapisan handapeun jaket anu langkung ipis, ngajaga tina tiis nalika anjeun nuju kagiatan luar.
  • Utamana jalma anu resep olahraga sareng kagiatan luang khususna kalayan cinta jaket bulu awéwé ieu.Ayeuna, aranjeunna biasa dianggo salaku pakean sapopoe sareng dipikacinta ku konsumen

Fitur produk

Melange Knitwear awéwé fleece jaket-1
  • Jenis jaket bulu awéwé gairah ieu tiasa dianggo salaku lapisan handapeun jaket anu langkung ipis, ngajaga tina tiis nalika anjeun nuju kagiatan luar.
  • Utamana jalma anu resep olahraga sareng kagiatan luang khususna kalayan cinta jaket bulu awéwé ieu.Ayeuna, aranjeunna biasa dianggo salaku pakean sapopoe sareng dipikacinta ku konsumen

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami