page_banner

Calana Ski

  • Custom Waterproof Breathable Stretch Winter Salju Calana Salju Calana Ski Womens

    Custom Waterproof Breathable Stretch Winter Salju Calana Salju Calana Ski Womens

    Versi terisolasi tina calana ski awéwé anu laris sapertos kieu masihan kahaneutan tambahan dina dinten anu tiis pisan.

    calana ski Resort pangalusna-jual ieu salawasna dina gaya.Aranjeunna dipikawanoh pikeun pagelaran legendaris maranéhanana.Konstruksi Performance PASSION kami ngajadikeun aranjeunna pinuh waterproof / breathable, sedengkeun lawon stretch 2 arah masihan anjeun kabebasan gerak.Kami ngagabungkeun insulasi sareng seleting ventilasi pingping, ku kituna anjeun tiasa nahan kahaneutan atanapi ngaleupaskeun panas dumasar kana kaayaan.

    Hirup nyaman dina usum tiris ieu sareng PASSION kinerja tinggi outwear.Konstruksi multi-lapisan tina PASSION Womens Ski Pants nampilkeun insulasi ringan canggih sareng kamar mikro anu nyerep panas anu ngabantosan anjeun langkung haneut tibatan insulasi tradisional.Cangkang luar dilaminasi kana bahan téknologi tinggi anu breathable anu nyéépkeun kalembaban awak pikeun ngajaga anjeun garing salami latihan atanapi maén di luar.Sadaya kelim kritis disegel pikeun pésta anu tahan angin sareng cai.