page_banner

Produk

Long Winter Warm Jaket Outerwear Coat Street maké didaur Womens Parka Jeung Bulu Hood

Katerangan pondok:

Parka awéwé kalayan tiung bulu mangrupikeun jinis jaket usum tiris panjang anu dirancang pikeun kahaneutan sareng panyalindungan tina cuaca tiis.Éta panjangna panjang dugi ka tengah pingping atanapi tuur, sareng gaduh tiung anu dijejeran ku bulu pikeun nambihan kahaneutan sareng gaya.Naha anjeun commuting digawekeun atawa nyokot danau usum, ieu womens parka mangrupakeun solusi sampurna pikeun sakabéh bahan cuaca tiis Anjeun needs.The didaur ulang poliéster sarta insulated eusian sintétik.Ieu mangrupikeun pilihan anu populer pisan pikeun pakean sapopoé atanapi pakean jalanan salami bulan usum tiis.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Long Winter Warm Jaket Outerwear Coat Street maké didaur Womens Parka Jeung Bulu Hood
Item No.: PS-23022201
Warna: Hideung / Dark Blue / Graphene, Ogé urang bisa nampa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Kagiatan Golf
Bahan cangkang: 100% poliéster daur ulang
Bahan Lapisan: 100% poliéster daur ulang
Insulasi: 100% poliéster Lemes Padding
MOQ: 800PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 10-15pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

parka awéwé kalayan tiung bulu-4

Bahan pikeun kami jenis ieu awéwé parka kalawan tiung, dijieunna tina lawon didaur.
Kauntungannana saperti kieu,

  • Kelestarian:Kain poliéster Daur Ulang ieu didamel tina bahan daur ulang botol plastik, ngirangan runtah sareng ngirangan dampak lingkungan industri tékstil.
  • Daya tahan:Jenis serat poliéster daur ulang ieu kuat, awét, sareng cocog pisan pikeun dianggo sapopoé sareng ngagem jangka panjang.Éta ogé tahan ka abrasion sareng tearing.
  • perawatan gampang:Kusabab parka awéwé sapertos kieu didamel tina serat poliéster daur ulang, anjeun tiasa nyeuseuh ku mesin sareng tiasa dikeringkeun dina panas anu rendah, janten pilihan anu cocog pikeun dianggo sapopoé.
ngadaur mulang01
ngadaur mulang02

Fitur produk

parka awéwé kalayan tiung bulu-2
  • Naha anjeun hoyong ngarobih tampilan anjeun atanapi ngajagi diri tina angin tiis, tiung bulu anu tiasa dicabut ieu mangrupikeun solusi anu sampurna.
  • Kalayan desain anu gampang dipasang sareng tékstur anu lembut sareng lembut, anjeun tiasa ngaraosan kahaneutan sareng kanyamanan tina bulu nyata, tanpa nganggo jaket bulu pinuh.
  • Parka awéwé urang sareng tiung bulu anu tiasa dicabut mangrupikeun aksésori anu kedah aya pikeun papakéan usum tiris anu sadar fashion.
  • Parka awéwé jenis ieu diterapkeun dina cuffs strom pikeun ngajaga anjeun haneut sareng garing nalika anjeun leumpang dina usum usum kieu.Dijieun tina lawon stretched kualitas luhur, cuffs ieu nyadiakeun lapisan tambahan panyalindungan ngalawan angin jeung salju.Tetep leungeun Anjeun haneut tur toasty.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami