page_banner

Calana

  • Oem&odm Luar Gancang-garing Stretch Womens Waterproof Hiking Calana

    Oem&odm Luar Gancang-garing Stretch Womens Waterproof Hiking Calana

    A tradisional styled, sadaya-musim hiking pant, Ieu ngagunakeun tangguh tapi lampu lawon ku palapis DWR, olahraga tuur articulated sarta crotch gusseted, sarta ngabogaan katingal beresih jeung unobtrusive jeung ngarasakeun.Sapertos seueur pilihan anu sanés di dieu, calana ngagaduhan tab anu diwangun sareng jepret pikeun ngajaga cuffs anu digulung dina tempatna sareng ogé sayogi dina variasi pondok pikeun suhu usum panas anu leres.

    calana hiking waterproof awéwé ieu tailored kalawan fit nyaman jeung fléksibel, sahingga pikeun rentang pinuh gerak salila leumpang anjeun.

    calana hiking jenis ieu dirancang kalayan sababaraha kantong, anjeun bisa mawa sagala kabutuhan poko anjeun kalawan betah.Kantong ditempatkeun sacara strategis pikeun aksés gampang, ku kituna anjeun tiasa gancang nyandak telepon anjeun, peta jalan satapak, atanapi jajanan dina perjalanan.

     

  • Quality High ngaropéa outdoor Kids Hujan calana panjang

    Quality High ngaropéa outdoor Kids Hujan calana panjang

    Hayu penjelajah saeutik anjeun ngarasakeun outdoor hébat dina kanyamanan sarta gaya kalayan jenis ieu Kids Rain Pants!
    Dirancang kalayan petualang ngora dina pikiran, calana ieu sampurna pikeun poé-poé hujan anu nyéépkeun luncat, hiking, atanapi ngan saukur maén di luar.

    Calana hujan budak urang didamel tina bahan tahan cai kualitas luhur anu ngajaga budak tetep garing sareng nyaman, bahkan dina kaayaan anu paling baseuh.Pinggang elastis ngajamin pas anu nyaman sareng aman, sedengkeun cuffs ankle anu tiasa disaluyukeun ngajaga cai kaluar sareng nyegah calana naék nalika kagiatan.

    lawon lightweight sarta breathable ngamungkinkeun pikeun gerakan gampang, nyieun calana ieu sampurna pikeun sagala jinis kagiatan outdoor.Sareng nalika panonpoé kaluar, aranjeunna tiasa gampang disimpen dina ransel atanapi saku.

    calana hujan kids ieu sadia dina rupa-rupa kelir caang jeung senang, jadi budak leutik anjeun bisa nganyatakeun gaya unik maranéhna bari tetep garing sarta nyaman.Éta ogé tiasa diumbah ku mesin pikeun perawatan sareng perawatan anu gampang.

    Naha éta dinten hujan di taman, leumpang bécék, atanapi perjalanan kémping baseuh, Kids Rain Pants mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngajaga budak leutik anjeun tetep garing sareng bagja.Pasihan aranjeunna kabébasan pikeun ngajalajah di luar, naon waé cuacana!

  • Custom Waterproof Breathable Stretch Winter Salju Calana Salju Calana Ski Womens

    Custom Waterproof Breathable Stretch Winter Salju Calana Salju Calana Ski Womens

    Versi terisolasi tina calana ski awéwé anu laris sapertos kieu masihan kahaneutan tambahan dina dinten anu tiis pisan.

    calana ski Resort pangalusna-jual ieu salawasna dina gaya.Aranjeunna dipikawanoh pikeun pagelaran legendaris maranéhanana.Konstruksi Performance PASSION kami ngajadikeun aranjeunna pinuh waterproof / breathable, sedengkeun lawon stretch 2 arah masihan anjeun kabebasan gerak.Kami ngagabungkeun insulasi sareng seleting ventilasi pingping, ku kituna anjeun tiasa nahan kahaneutan atanapi ngaleupaskeun panas dumasar kana kaayaan.

    Hirup nyaman dina usum tiris ieu sareng PASSION kinerja tinggi outwear.Konstruksi multi-lapisan tina PASSION Womens Ski Pants nampilkeun insulasi ringan canggih sareng kamar mikro anu nyerep panas anu ngabantosan anjeun langkung haneut tibatan insulasi tradisional.Cangkang luar dilaminasi kana bahan téknologi tinggi anu breathable anu nyéépkeun kalembaban awak pikeun ngajaga anjeun garing salami latihan atanapi maén di luar.Sadaya kelim kritis disegel pikeun pésta anu tahan angin sareng cai.

  • Mens Hiking Calana Convertible Gancang Kering Lightweight Zip Pareum outdoor fishing Travel calana Safari

    Mens Hiking Calana Convertible Gancang Kering Lightweight Zip Pareum outdoor fishing Travel calana Safari

    Spésifikasi Mens Hiking Calana Convertible Gancang Kering Ringan Zip Pareum Luar Fishing Travel Safari Calana Item No .: PS-230704060 Colorway: Warna naon sadia Rentang Ukuran: Warna naon sadia Cangkang Bahan: 90% Nylon, 10% Spandex Lapisan Bahan: N / A MOQ . .
  • Lalaki Hiking Gawé Cargo Calana Lightweight Waterproof Gancang Garing outdoor Gunung Pant Fishing kémping

    Lalaki Hiking Gawé Cargo Calana Lightweight Waterproof Gancang Garing outdoor Gunung Pant Fishing kémping

    Spésifikasi Calana Kargo Kerja Hiking Lalaki Lightweight Waterproof Gancang Kering Luar Gunung Pant Fishing kémping Item No .: PS-230704058 Colorway: Warna naon sadia Rentang Ukuran: Warna naon sadia Bahan Shell: 90% Nilon, 10% Spandex Lapisan Bahan: N / A MOQ : 1000PCS / COL / STYLE OEM / ODM: Packing ditarima: 1pc / polybag, sabudeureun 15-20pcs / Karton atawa jadi dipak salaku sarat Dupi anjeun hiji enthusiast outdoor anu mikanyaah hiking, fishing, sarta kémping?Upami kitu, anjeun terang ...
  • Custom Logo Summer outdoor Kasual Gancang Garing Lalaki Hiking Shorts

    Custom Logo Summer outdoor Kasual Gancang Garing Lalaki Hiking Shorts

    Celana Pendek Hiking Lalaki Gancang Gancang Gancang ieu dirancang pikeun peminat outdoor anu hoyong tetep nyaman sareng garing bari ngarasakeun kagiatan karesepna.

    Celana pendek luar lalaki sapertos kitu cocog pikeun panjat gunung, hiking, sareng kémping, ogé olahraga cai sapertos kayaking sareng mancing.

    Bahan gancang-drying ensures nu tetep garing sarta nyaman sanajan dina kontak jeung cai, bari desain nyaman ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun kalawan bébas salila kagiatan fisik.

    Sababaraha kantong nyayogikeun panyimpen anu ageung pikeun sadaya kabutuhan anjeun, ngajantenkeun kolor ieu sampurna pikeun perjalanan sareng petualangan luar.

    Gemblengna, kolor ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun peminat luar anu milarian kolor anu nyaman, fleksibel, sareng awét.

  • fashion custom Lalaki outdoor Lightweight multi saku karya calana Cargo Calana

    fashion custom Lalaki outdoor Lightweight multi saku karya calana Cargo Calana

    spésifikasi custom fashion lalaki outdoor Lightweight multi kantong gawe calana kargo Calana item No .: PS-230704055 Colorway: Warna naon sadia Rentang ukuran: Warna naon sadia Shell Bahan: 90% Nylon, 10% Spandex Lapisan Bahan: N / A MOQ: 1000PCS / COL / STYLE OEM / ODM: Bungkusan anu Ditarima: 1pc / polybag, sakitar 15-20pcs / Karton atanapi dipak salaku sarat Ningkatkeun Kinerja Luar anjeun sareng Calana Kargo Kerja Hiking Ringan Perkenalan Nalika datang ka kalakuan luar ...