page_banner

Produk

Anyar Arrvial ngaropéa Ladies 100% poliéster Teddy bodywarmer

Katerangan pondok:

The Teddy body warmer mangrupakeun sapotong serbaguna tur stylish tina pakean outdoor anu bisa dipaké nyalira dina poé hampang atawa layered handapeun jaket dina poé colder.Éta sayogi dina sababaraha warna sareng ukuran pikeun nyocogkeun karesep sareng jinis awak anu béda.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Anyar Arrvial ngaropéa Ladies 100% poliéster Teddy bodywarmer
Item No.: PS-230216003
Warna: Hideung / Bodas, Atawa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Kagiatan Luar, jsb
Bahan: 100% poliéster Sherpa Fleece 300gsm

Nyeuseuh mesin, satengah mesin pinuh, spin pondok dina 30 °C

MOQ: 800PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Fitur lawon: ketebalan jeung leungeun alus ngarasa Teddy sherpa fleece
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 20pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

Anyar Arrvial ngaropéa Ladies 100 poliéster Teddy02
  • Perasaan saé dina kagiatan luar kalayan tampilan anu bergaya!Kalayan jenis ieu Teddy Bodywarmer kualitas luhur, anjeun bakal pencét pangadilan kalayan percaya diri sareng maok acara dina satengah waktos atanapi nuju latihan, atanapi kompetisi.
  • Teddy Bodywarmer ieu cocog pikeun awéwé sareng multifungsi.
  • Top ieu ngagaduhan kerah anu pas, saku dada sareng kantong samping kalayan seleting.
  • Pungsi salajengna nyaéta panutup badai sareng handap anu tiasa disaluyukeun kalayan tali elastis sareng sumbat.
  • Sareng anjeun ogé tiasa nerapkeun Logo merek anjeun dina nyanghareupan saku dada.

Fitur produk

Anyar Arrvial ngaropéa Ladies 100 poliéster Teddy04
Anyar Arrvial ngaropéa Ladies 100 poliéster Teddy05
  • Rompi panah sareng seleting pikeun lapisan
  • Nangtung kerah pikeun ngajaga beuheung haneut
  • Kantong Dada Praktis pikeun hal anu sering anjeun anggo, ogé anjeun tiasa nerapkeun Logo merek anjeun dina nyanghareupan
  • Normal pas jeung looseness saeutik sabudeureun awak
  • Tali elastis adjustable handap, nyaéta pikeun mantuan ngajaga pésta snug jeung di tempatna, nu bisa mantuan pikeun nyegah hawa tiis atawa Uap ti asup. Ieu hususna penting dina kagiatan outdoor, kayaning hiking, kémping, atawa ski, dimana tetep garing sarta haneut kritis.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami