page_banner

Produk

Kualitas luhur outdoor Mid-lapisan Womens Lightweight Quilted Jakcet

Katerangan pondok:

Jaket quilted lightweight awéwé kami, sampurna pikeun usum gugur sareng musim semi anu tiis.Jaket ieu ngagaduhan desain anu ramping sareng bergaya anu bakal ngajaga anjeun katingali saé bari ogé ngajaga anjeun haneut sareng nyaman.Pola quilted henteu ngan ukur nambihan éstétika jaket tapi ogé ngabantosan bubu kahaneutan sareng nyegah hawa tiis nalika anjeun nuju kagiatan luar.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Kualitas luhur outdoor Mid-lapisan Womens Lightweight Quilted Jakcet
Item No.: PS-230216009
Warna: Hideung / Deep Blue / Bodas, Atawa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Baju Olahraga, Pakéan Luar,
Bahan: 100% poliéster quilted padding, stretchy knitted lawon pikeun sleeves
MOQ: 500PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Fitur lawon: Kain rajut elastis
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 20pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

High Quality outdoor Mid-lapisan Womens Lightweight Quilted Jakcet-3
  • Jaket quilted lightweight awéwé dijieun tina bahan kualitas luhur, dina lawon manteng nyaman keur mobilitas maksimum, duanana lightweight jeung awét, sahingga sampurna pikeun maké sapopoé.
  • jaket nu bisa dipaké duanana salaku ipis, jaket beurat hampang tur salaku pertengahan lapisan handapeun jaket cangkang.
  • Jaket quilted lightweight awéwé urang nyaéta jaket pertengahan lapisan praktis sareng nyaman sadia dina biru poék jeung hideung, bodas.Ogé urang bisa nampa ngaropéa warna favorit anjeun.

Fitur produk

High Quality outdoor Mid-lapisan Womens Lightweight Quilted Jakcet-2
  • Cangkang luar jaket quilted lightweight awéwé ieu tahan cai, jadi anjeun teu kudu salempang ngeunaan lalaki bray dina pancuran hujan lampu, lawon breathable pikeun ngajaga anjeun nyaman sapopoe.
  • Ogé gaduh panutupanana seleting hareup sareng dua kantong samping, nyayogikeun rohangan anu lega pikeun kabutuhan anjeun.
  • Liang jempol dina leungeun baju ngagampangkeun pikeun ngagem handapeun baju sanés atanapi nganggo sarung tangan, sareng lawon quilted ngajantenkeun anjeun haneut.
  • Kerahna cukup luhur pikeun ngajaga beuheung anjeun haneut sareng duanana kantong gaduh seleting pikeun neundeun anu saé.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami