page_banner

Kerjasama Brand

Kerjasama Brand

merek3

JOMA
Produsén baju olahraga Spanyol, ayeuna ngahasilkeun sapatu sareng baju pikeun maén bal, maén bal jero ruangan, baskét, voli, lumpat, ténis, ténis kandang, kabugaran.

merek6

SPHERE PRO
Pakean luar Spanyol sareng parantos ngarancang sareng manufaktur baju olahraga salami 3 dekade.

merek9

UMBRO
merek suplai bal Britania, utamana rarancang, suplai jeung jualan jerseys patali bal, pakean, sapatu jeung sagala rupa suplai.

merek5

ROSSIGNOL
Rossignol mangrupikeun produsén Perancis pikeun alat alpine, snowboard, sareng Nordic, ogé baju luar sareng asesoris anu aya hubunganana.

merek8

TIFFOSI
Tiffosi mangrupikeun merek pakean anu mangrupikeun bagian tina Grup VNC.

merek2

INTERSPORT
INTERSPORT mangrupakeun pangecér barang olahraga dumasar di Bern, Swiss.

merek7

Speedo
Speedo International Limited mangrupakeun distributor of swimwear jeung asesoris nu patali ngojay.

merek1

BRUGI
Brugi mangrupikeun perusahaan luar ruangan sareng olahraga Italia, ngahasilkeun sajumlah pakean sareng alat pikeun sagala rupa kagiatan luar, kalebet ski, snowboarding, hiking, sareng lumpat.

merek4

KILLTEC
Killtec nyaéta parusahaan outdoor sarta ski apparel basis Jerman, ngahasilkeun sauntuyan pakean outdoor sarta parabot, kaasup jaket, calana panjang, sarung, jeung asesoris séjén dirancang pikeun ski, snowboarding, hiking, sarta kagiatan outdoor lianna.