page_banner

Calana Hiking

  • Oem&odm Luar Gancang-garing Stretch Womens Waterproof Hiking Calana

    Oem&odm Luar Gancang-garing Stretch Womens Waterproof Hiking Calana

    A tradisional styled, sadaya-musim hiking pant, Ieu ngagunakeun tangguh tapi lampu lawon ku palapis DWR, olahraga tuur articulated sarta crotch gusseted, sarta ngabogaan katingal beresih jeung unobtrusive jeung ngarasakeun.Sapertos seueur pilihan anu sanés di dieu, calana ngagaduhan tab anu diwangun sareng jepret pikeun ngajaga cuffs anu digulung dina tempatna sareng ogé sayogi dina variasi pondok pikeun suhu usum panas anu leres.

    calana hiking waterproof awéwé ieu tailored kalawan fit nyaman jeung fléksibel, sahingga pikeun rentang pinuh gerak salila leumpang anjeun.

    calana hiking jenis ieu dirancang kalayan sababaraha kantong, anjeun bisa mawa sagala kabutuhan poko anjeun kalawan betah.Kantong ditempatkeun sacara strategis pikeun aksés gampang, ku kituna anjeun tiasa gancang nyandak telepon anjeun, peta jalan satapak, atanapi jajanan dina perjalanan.