page_banner

Produk

Custom Usum Luar Busana Waterproof Windproof Snowboard Womens Ski Jaket

Katerangan pondok:

jaket ski awéwé kinerja tinggi pelindung sareng nyaman ieu dirancang pikeun ngajaga anjeun haneut tur garing.

Salaku lawon cangkang luar kalawan fungsi waterproof na breathable, anjeun bakal ngarasa pisan nyaman bari ski atawa snowboarding.

Salaku tambahan, jaket ski awéwé sapertos kitu dirancang pikeun ngagampangkeun gerakan sareng kalenturan, mastikeun anjeun tiasa ngalih sacara bébas nalika ski atanapi snowboarding.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Custom Usum Luar Busana Waterproof Windproof Snowboard Womens Ski Jaket
Item No.: PS-230222
Warna: Hideung / Héjo Poék / SEA BLUE / BLUE / Arang, jsb ogé bisa nampa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Kagiatan Golf
Bahan cangkang: 85% Polyamide, 15% Elastane sareng mémbran TPU pikeun waterproof / windproof
Bahan Lapisan: 100% Polyamide, atanapi 100% Polyester Taffeta, ogé nampi anu disesuaikan
Insulasi: 100% poliéster Lemes Padding
MOQ: 800PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Fitur lawon: Waterproof jeung windproof
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 10-15pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

JAKET SKI Awéwé-4

Nalika milih jaket ski awéwé kalayan cuffs badai elastis, penting pikeun mastikeun yén cuffs tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ukuran pigeulang anu béda-béda sareng didamel tina bahan anu awét sareng tahan cai anu tiasa nahan kaku dina kagiatan usum luar.Éta ogé ide anu saé pikeun milarian fitur tambahan sapertos kabel cinch atanapi panutupanana hook-and-loop pikeun langkung ngaropea pas sareng ngajaga cuffs dina tempatna.

  • Kain cangkang luar didamel tina bahan tahan cai sareng breathable pikeun ngajaga anjeun tina kaayaan cuaca anu parah nalika ski.
  • Jaket ski awéwé ieu ngarancang sauntuyan elemen desain fungsional, kalebet rok salju, cuffs adjustable, sareng tiung pikeun ngajaga anjeun haneut sareng garing dina salju sareng angin.
  • Éta ogé ngagaduhan sababaraha kantong pikeun nyimpen barang-barang penting sapertos kacasoca ski, sarung tangan, sareng jajanan.
  • Larapkeun cuffs badai elastis dina duanana bukaan leungeun baju, mastikeun fit snug sareng nyaman sabudeureun pigeulang, nu mantuan ngajaga kaluar salju jeung hawa tiis salila ski.

Fitur produk

JAKET SKI Awéwé-5
  • Jaket ski awéwé PASSION, anu diterapkeun dina tiung anu tiasa dicabut kalayan tali elastis anu tiasa disaluyukeun, éta bakal nyayogikeun panyalindungan tambahan tina tiis, angin sareng salju.
  • Biasana dirancang pikeun pas dina sirah sareng beuheung sareng tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ukuran sareng bentuk sirah anu béda.
  • Desain ieu bakal ngabantosan anjeun tetep garing sareng nyaman nalika anjeun ski.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami