page_banner

Produk

Mantel usum haneut Windproof Lightweight Mens Puffer Jaket

Katerangan pondok:

Tetep haneut kalawan stylish dina usum usum kieu.Jaket puffer lalaki sapertos kieu tiasa masihan kahaneutan sareng kanyamanan anu luar biasa, sabab kami nerapkeun insulasi kualitas luhur sareng bahanna lemes pisan.

Samentara éta, desain lightweight matak ngamudahkeun pikeun ngagem, bari lawon tahan cai na ngajaga anjeun garing sarta nyaman dina hujan atawa salju.

Desainna kalayan pungsionalitasna dina pikiran, jaket puffer mens kami ngagaduhan cuffs elastis sareng hem pikeun pas anu saé.
Kalayan bahan anu ultra lemes, anjeun bakal karasaeun pisan dina usum tiris ogé ngajaga kahaneutan.
jaket puffer mens kami téh hususna cocog pikeun hiking outdoor, ski, jalan satapak ngajalankeun, kémping, climbing, Ngabuburit, fishing, golf, perjalanan, gawe, jogging, jsb.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Mantel usum haneut Windproof Lightweight Mens Puffer Jaket
Item No.: PS-230223
Warna: Hideung / Dark Blue / Graphene, Ogé urang bisa nampa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Bahan cangkang: 100% Nylon 20D sareng tahan cai
Bahan Lapisan: 100% Poliéster
Insulasi: 100% poliéster Lemes Padding
MOQ: 800PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 10-15pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

Mantel usum haneut Windproof Lightweight Mens Puffer Jaket-3
Mantel usum haneut Windproof Lightweight Mens Puffer Jaket-2
  • TAHAN ANGIN & RINGAN:Jaket puffer lalaki ieu didamel tina lawon nilon lemes ultra lampu anu tahan angin anu ngajaga anjeun haneut sareng nyaman.
  • Jas cuaca tiis pangalusna- Éta gaduh 100% cangkang nilon lemes sareng 100% insulasi sintétik poliéster pikeun kahaneutan sareng daya tahan.Cai mibanda cuffs kabeungkeut elastis jeung hem di cangkéng pikeun ngaleutikan leungitna panas, sarta kerah beuheung luhur pikeun kahaneutan tambahan.
  • Cuffs kabeungkeut elastis: The elastis dina sleeves mantuan ngaleutikan leungitna panas pikeun ngajaga anjeun warmer.
  • Hem kabeungkeut elastis:Elastis anu tiasa disaluyukeun dina handapna saé pikeun ngirangan éntri hawa tiis pikeun ngajaga kahaneutan di jero.
  • Jaket puffer lalaki sapertos kieu kalebet saku dada seleting sareng dua saku leungeun seleting, tiasa nyayogikeun rohangan anu ageung pikeun nyimpen kabutuhan anjeun, sedengkeun konstruksi awét ngajamin ngagem jangka panjang.

Fitur produk

Mantel usum haneut Windproof Lightweight Mens Puffer Jaket

Jaket puffer mens beurat ringan kami sapertos kieu:

  • Panahanan Panas
  • Windproof sareng tahan cai
  • Enteng
  • Sustainable jeung awét
  • Sato bébas
  • Haneut jeung cozy
  • Insulasi desain bébas bocor
  • Kompak sareng tiasa dibungkus
  • Uap-wicking sarta drying gancang
  • Tetep warmer ti handap dina kaayaan baseuh tiis

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami