page_banner

Calana Hujan

  • Quality High ngaropéa outdoor Kids Hujan calana panjang

    Quality High ngaropéa outdoor Kids Hujan calana panjang

    Hayu penjelajah saeutik anjeun ngarasakeun outdoor hébat dina kanyamanan sarta gaya kalayan jenis ieu Kids Rain Pants!
    Dirancang kalayan petualang ngora dina pikiran, calana ieu sampurna pikeun poé-poé hujan anu nyéépkeun luncat, hiking, atanapi ngan saukur maén di luar.

    Calana hujan budak urang didamel tina bahan tahan cai kualitas luhur anu ngajaga budak tetep garing sareng nyaman, bahkan dina kaayaan anu paling baseuh.Pinggang elastis ngajamin pas anu nyaman sareng aman, sedengkeun cuffs ankle anu tiasa disaluyukeun ngajaga cai kaluar sareng nyegah calana naék nalika kagiatan.

    lawon lightweight sarta breathable ngamungkinkeun pikeun gerakan gampang, nyieun calana ieu sampurna pikeun sagala jinis kagiatan outdoor.Sareng nalika panonpoé kaluar, aranjeunna tiasa gampang disimpen dina ransel atanapi saku.

    calana hujan kids ieu sadia dina rupa-rupa kelir caang jeung senang, jadi budak leutik anjeun bisa nganyatakeun gaya unik maranéhna bari tetep garing sarta nyaman.Éta ogé tiasa diumbah ku mesin pikeun perawatan sareng perawatan anu gampang.

    Naha éta dinten hujan di taman, leumpang bécék, atanapi perjalanan kémping baseuh, Kids Rain Pants mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngajaga budak leutik anjeun tetep garing sareng bagja.Pasihan aranjeunna kabébasan pikeun ngajalajah di luar, naon waé cuacana!