page_banner

Jakét Hujan

  • Oem&odm Custom Outdoor Waterproof Jeung Windproof Kids Hujan Jaket

    Oem&odm Custom Outdoor Waterproof Jeung Windproof Kids Hujan Jaket

    Ieu mangrupikeun jaket hujan anu sampurna pikeun murangkalih petualang anu resep maén di luar, Jaket Hujan Kids Outdoor kami!
    Dijieun ku bahan kualitas luhur, jaket ieu dirarancang pikeun ngajaga budak leutik anjeun haneut sareng garing dina dinten anu paling hujan.Lawon waterproof sareng breathable mastikeun yén budak anjeun tetep nyaman henteu paduli cuaca.

    Nampilkeun desain anu terang sareng riang, Jaket Hujan Kids Luar urang sampurna pikeun murangkalih anu resep ngajajah alam luar anu saé.Jaket éta aya dina rupa-rupa warna sareng pola anu pikaresepeun anu pasti pikaresepeun pikeun budak leutik anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna nangtung dina riungan.

    Kalayan konstruksi awét anu tiasa nahan sagala jinis kaulinan anu kasar sareng ngagolongkeun, jaket hujan ieu mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun koleksi alat luar anak anjeun.Naha aranjeunna nuju maén di buruan tukang, hiking di gunung, atanapi cipratan di genangan, Jaket Hujan Kids Luar urang bakal tetep garing, haneut, sareng bergaya.

    Janten ulah ngantepkeun hujan sakedik ngajaga budak anjeun di jero - pasihan aranjeunna kabébasan maén di luar kalayan percaya diri sareng kanyamanan dina Jaket Hujan Kids Luar.

  • OEM Gaya Anyar Luar Bolong-dijejeran Brathable Waterproof Lambang Lalaki

    OEM Gaya Anyar Luar Bolong-dijejeran Brathable Waterproof Lambang Lalaki

    Inpormasi Dasar Jaket Waterproof Lalaki - solusi anu sampurna pikeun tetep garing sareng nyaman dina sagala petualangan luar anjeun.Kalawan lawon waterproof na breathable na, jaket ieu dirancang pikeun ngajaga anjeun ditangtayungan tina malah nu heaviest hujan jeung salju.Lawon pikeun jas waterproof ieu, anu gaduh rating tahan cai 5,000mm sareng rating breathability 5,000mvp.Ieu ngandung harti yén lawon téh pinuh waterproof sarta bakal tetep anjeun garing, tapi ogé ngamungkinkeun kesang jeung Uap t ...
  • OEM & ODM Outdoor Hiking Waterproof Breathable Full Seam-taped Jaket Hujan Lalaki

    OEM & ODM Outdoor Hiking Waterproof Breathable Full Seam-taped Jaket Hujan Lalaki

    Émbaran Dasar Taya masalah.Jaket hujan Dryzzle kami parantos nutupan anjeun.Dijieun ku lawon breathable-waterproof anu disegel, éta sampurna pikeun ngajagi anjeun tina kaayaan cuaca anu parah.Téknologi nano spinning inovatif anu dipaké dina desain na ngamungkinkeun pikeun mémbran waterproof kalawan perméabilitas hawa ditambahkeun, ngajaga anjeun nyaman jeung garing sanajan salila kagiatan outdoor paling beurat.Tiung napel pinuh adjustable ngajaga anjeun tina elemen, sedengkeun hook na loop c ...
  • Gaya Anyar pikeun sadaya musim Lalaki Multi Kagiatan 3-lapisan jaket waterproof

    Gaya Anyar pikeun sadaya musim Lalaki Multi Kagiatan 3-lapisan jaket waterproof

    Fitur sareng Spésifikasi Utama Jaket ieu masihan anjeun panyalindungan sapanjang taun tina unsur-unsur anu digabungkeun sareng sirkularitas produk maksimal - éta tiasa didaur deui dina tungtung umurna.Ieu jaket 3-lapisan anu hampang sareng breathable pikeun kanyamanan sadidinten.A hardshell serbaguna, make eta salaku bagian tina sistem layering pikeun keletik kaluar Wainwrights dina usum gugur atawa nyimpen eta dina pak anjeun fend kaluar pancuran usum panas di pasir.Konstruksi 3-lapisan pikeun kinerja cuaca baseuh pamungkas kanyamanan hareup-ka-kulit hatur nuhun...
  • BARUDAK TAHAN AIR HUJAN JAS TOMBOL |Spring & Summer

    BARUDAK TAHAN AIR HUJAN JAS TOMBOL |Spring & Summer

     

     

     

     

  • Kualitas luhur Adat OEM & ODM Mens Waterproof Breathable Jaket Mens Hujan Jaket

    Kualitas luhur Adat OEM & ODM Mens Waterproof Breathable Jaket Mens Hujan Jaket

    Inpormasi Dasar Naha anjeun ngajalajah jalan anu bécék atanapi nganapigasi rupa bumi taringgul, kaayaan cuaca anu goréng henteu matak ngahalangan petualangan luar anjeun.Jaket hujan ieu ngagaduhan cangkang tahan cai anu ngajagi anjeun tina angin sareng hujan, ngamungkinkeun anjeun tetep haneut, garing sareng nyaman dina perjalanan anjeun.Kantong leungeun anu disét anu aman nyayogikeun rohangan anu lega pikeun nyimpen barang-barang penting sapertos peta, jajanan atanapi telepon.Tiung adjustable dirancang pikeun ngajaga sirah anjeun tina unsur-unsur sareng nyayogikeun tambihan ...
  • Kualitas luhur outdoor hiking Mens waterproof jas

    Kualitas luhur outdoor hiking Mens waterproof jas

    Inpormasi Dasar Jas Waterproof Lalaki Passion, pilihan anu sampurna pikeun anu milari gaya sareng fungsionalitas.Dijieun ku lawon waterproof sareng breathable, jaket ieu mastikeun yén anjeun tetep garing sareng nyaman henteu paduli cuaca.Jaketna ngagaduhan tiung anu tiasa disaluyukeun, cuffs, sareng hem, nyayogikeun pas anu tiasa disaluyukeun anu ngonci panas awak sareng ngajaga angin sareng hujan.Hareupna pinuh-zip sareng panutup badai nambihan lapisan panyalindungan tambahan, sedengkeun kantong anu disleting nyayogikeun aman ...
  • OEM Gaya Anyar Oudoor Waterproof Mens Hujan Jaket

    OEM Gaya Anyar Oudoor Waterproof Mens Hujan Jaket

    Inpormasi Dasar Dirancang kalayan fleksibilitas dina pikiran, jaket Hujan Mens ieu waterproof, breathable, sareng dipak ku fitur-fitur penting pikeun ngajaga anjeun nyaman sapopoe dina lingkungan luar.Kalawan tiung pinuh adjustable, cuffs, sarta hem, jaket ieu customizable ka kabutuhan Anjeun tur nyadiakeun panyalindungan dipercaya ngalawan elemen.100% lawon raray daur ulang sareng lapisan, ogé palapis DWR Gratis PFC, ngajantenkeun jaket ieu sadar lingkungan, ngirangan dampakna dina ...