page_banner

Produk

Hot jual ngaropéa Mens garing Fit Satengah pos golf pullover windbreaker

Katerangan pondok:

Pullover windbreaker golf satengah zip mangrupikeun jinis baju luar anu dirarancang khusus pikeun pamaén golf.Ieu mangrupikeun lawon anu hampang, tahan cai anu tahan angin sareng ambekan, janten idéal pikeun dianggo dina kaayaan cuaca anu berangin sareng baseuh dina lapangan golf.Desain satengah pos ngamungkinkeun pikeun gampang sareng mareuman, sarta gaya pullover ensures fit nyaman jeung non-restrictive.windbreakers ieu mindeng datangna dina rupa-rupa kelir sarta gaya, sarta bisa dipaké leuwih kaos golf atawa salaku luhur mandiri.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  Hot jual ngaropéa Mens garing Fit Satengah pos golf pullover windbreaker
Item No.: PS-230216
Warna: Hideung / Burgundy / SEA BLUE / BLUE / Arang, jsb.
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Kagiatan Golf
Bahan: 100% poliéster kalawan waterproof na windproof
MOQ: 800PCS/COL/GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Fitur lawon: Kain Stretchy sareng tahan cai sareng tahan angin
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 20-30pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Émbaran Dasar

Hot-selling-Customized-Mens-Gering-Fit-Setengah-sleting-golf-pullover-windbreake-2
  • lawon manteng anu gerak jeung awak anjeun- Dijieun ku lawon regangan opat arah anu lemes sareng nampilkeun potongan anu longgar, pinuh ku seleting, windbreaker hampang seleting ieu ngajantenkeun kanyamanan sareng kinerja ka tingkat salajengna.Ngidinan anjeun nyandak ayunan anu sampurna kalayan kabébasan sareng mobilitas lengkep.
  • KANTONG LEUNGEUNG SELESAI JEUNG CUFFS ELASTIK- Pullovers ieu ngagaduhan dua kantong anu tiasa dipasang di hareup anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen telepon anjeun, dompét, bal golf, tees sareng seueur deui, ku kituna anjeun tiasa difokuskeun kaulinan anjeun sareng henteu hariwang ngeunaan barang-barang anjeun murag.
  • SISI ZIP BUBUKA JEUNG DRAWCORD adjustable- Jaket pullover golf ieu ogé ngagaduhan seleting samping supados anjeun tiasa ngagem jaket ieu sareng nyabutna kalayan gampang.

Fitur produk

Hot-selling-Customized-Lalaki-Garing-Fit-Satengah-zip-golf-pullover-windbreaker-3

VENTED BACK nyaéta pikeun ningkatkeun engapan sareng sirkulasi hawa, anu ngabantosan pamaen golep tetep tiis sareng nyaman nalika maén.Bagian tukang vented ngamungkinkeun hawa ngalir ngaliwatan pésta, nu bisa mantuan ngatur suhu awak jeung ngurangan akumulasi Uap.Ieu hususna penting pikeun golfers anu bisa jadi maén dina kondisi haneut atawa beueus.

Aranjeunna unggul henteu ngan ukur ngajaga anjeun haneut sareng nyaman dina ampir sagala kagiatan luar, tapi aranjeunna ogé ngajaga anjeun tiis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami