page_banner

Kutang dipanaskeun

  • Panas Ngajual Winter bisa diumbah waterproof Womens dipanaskeun kutang

    Panas Ngajual Winter bisa diumbah waterproof Womens dipanaskeun kutang

    Inpormasi Dasar Nikmati dugi ka 10 jam * kahaneutan anu tahan lama sareng rompi dipanaskeun anu hampang ieu.Indulge diri dina hijina kutang dina pasaran kalawan duanana kerah dipanaskeun sarta kahaneutan awak luhur.Panas Ngajual Winter bisa diumbah waterproof Womens dipanaskeun kutang.lawon awét sarta serat karbon elemen pemanasan sagemblengna aman pikeun leungeun jeung mesin cuci.Rompi anu tiasa diumbah ku mesin ieu, dianggo nyalira atanapi dipasangkeun sareng jaket anu hampang, tahan cai sareng angin.Sampurna pikeun sadaya kagiatan usum luar ...
  • 4 Zona USB Panas kutang 5V Batré Powered outdoor dipanaskeun kutang Mens

    4 Zona USB Panas kutang 5V Batré Powered outdoor dipanaskeun kutang Mens

    Inpormasi Dasar Rompi anu bergaya, nyaman, sareng luar biasa haneut mangrupikeun anu anjeun antosan.Naha anjeun nuju maén golf di lapangan, mancing sareng réréncangan anjeun, atanapi bersantai di bumi, ieu mangrupikeun rompi anu cocog pikeun unggal kasempetan!Boh haneut sareng tahan angin, kutang ieu ogé dilengkepan ku sababaraha elemen pemanasan pikeun rarasaan anu nyaman.Tilu setelan pemanasan mastikeun yén anjeun bakal haneut naha éta tiis atawa katirisan di luar!Keunggulan Produk 4 carbon fi...
  • 2024 gaya anyar awéwé dipanaskeun CHEVRON QUILTED kutang

    2024 gaya anyar awéwé dipanaskeun CHEVRON QUILTED kutang

     

     

  • OEM gaya anyar golf lalaki dipanaskeun kutang

    OEM gaya anyar golf lalaki dipanaskeun kutang

    Inpormasi Dasar Maén golf dina cuaca tiis tiasa janten tantangan, tapi ku gaya anyar ieu kutang golf dipanaskeun lalaki PASSION, anjeun tiasa tetep haneut dina lapangan tanpa ngorbankeun mobilitas.Rompi ieu didamel ku cangkang poliéster manteng 4 arah anu ngamungkinkeun kabébasan gerak maksimal salami ayunan anjeun.Unsur Pemanasan Nanotube Karbon ultra-ipis sareng lemes, sacara strategis disimpen dina kerah, tonggong luhur, sareng saku leungeun kénca & katuhu, nyayogikeun kahaneutan anu tiasa disaluyukeun dimana anjeun peryogi ...
  • Gaya anyar outdoor didaur fleece kutang awéwé dipanaskeun kutang

    Gaya anyar outdoor didaur fleece kutang awéwé dipanaskeun kutang

    Inpormasi Dasar Inovasi panganyarna kami dina pakean anu dipanaskeun - rompi fleece anu dicukur didamel nganggo benang REPREVE® 100% daur ulang.Henteu ngan éta kutang ieu tambahan stylish kana papakéan usum Anjeun, tapi ogé boasts kamampuhan ingetan panas alus teuing.Nampilkeun panutupanana full-zip, rompi dirarancang pikeun gampang dianggo sareng mareuman.The armholes hadir kalawan beungkeutan elastis, nyadiakeun betah gerak tur ngajadikeun eta pas nyaman keur sakabeh tipe awak.Téknologi pemanasan serat karbon nyertakeun ...
  • Gaya anyar waterproof outdoor awéwé dipanaskeun kutang

    Gaya anyar waterproof outdoor awéwé dipanaskeun kutang

    Fitur TINGGAL AKTIF: Ucapkeun pamit ka lapisan baju anu ageung, ipis pisan sareng hampang, éta tiasa gampang dianggo dina baju sanés.Pilihan anu sampurna pikeun usum gugur sareng usum tiis, olahraga penonton, golf, moro, kémping, mancing, ski, kantor sareng kagiatan jero ruangan anu sanés, dimana waé anu matak tiis!AMAN & gampang ngurus: mesin bisa diumbah;Nyetél sistem panyalindungan pikeun mastikeun yén éta panas gancang dina Detik tur ditangtayungan tina arus, overheating, jsb konektor USB ditingkatkeun nyaeta compa...
  • OEM Electric Smart Rechargeable Batre USB dipanaskeun kutang awéwé

    OEM Electric Smart Rechargeable Batre USB dipanaskeun kutang awéwé

    Fitur WARMTH ALL ROUND The PASSION Ladies White Heated Vest parantos dirarancang pikeun serbaguna, fungsional sareng modis.Tetep haneut dina jalan-jalan isuk-isuk tiis atanapi ningali murangkalih maén olahraga.Kémping, fishing jeung pemanasan sanggeus éta sési ngojay.Kami parantos ngararancang rompi ku panel samping anu tiasa manjang ku kituna anjeun tiasa ngaléngkah kalayan bébas nalika ngagemna.Rompi sampurna pikeun olah raga sapertos golf, ski sareng tunggang motor dimana anjeun henteu peryogi pakean ageung tambahan anu ngawatesan gerakan anjeun.Hiji...
  • Womens bisa diumbah Lightweight Termal outdoor Usum tiis haneut Rechargeable Batre Panas kutang

    Womens bisa diumbah Lightweight Termal outdoor Usum tiis haneut Rechargeable Batre Panas kutang

    Fitur KONTROL kanyamanan anjeun sorangan - Kakuatan ngadalikeun panas ngan hiji touch jauh dina awét diwangun dina controller LED.ALL DAY WARMTH AND CONTROL- Téknologi pemanasan benang konduktif sareng batré langsing 6700 mAh / 7.4 volt kami ngamungkinkeun panas anu langkung panjang salami perjalanan sadinten.Ngarasakeun panas dina handapeun 30 detik - Kalayan pemanasan 3-zona anu kuat (2 dina dada sareng zona ageung di tukang), ulah hariwang ngeunaan tiis deui.MUDAH DIANGKEUN JEUNG NGARANTI SETELAN 3 bar cahayana jelas ...
  • Anyar Waterproof na Windproof Batre Rechargeable Womens dipanaskeun kutang

    Anyar Waterproof na Windproof Batre Rechargeable Womens dipanaskeun kutang

    Inpormasi Dasar Rompi Dipanaskeun Waterproof Awéwé pikeun Pengendara mangrupikeun anu kedah dipikabutuh pikeun saha waé anu hoyong tetep haneut sareng nyaman bari ngaraosan di luar dina cuaca anu langkung tiis.Dijieun ku téknologi pemanasan anu canggih, rompi anu dipanaskeun ieu dirarancang pikeun ngajaga anu ngagemna nyaman sareng snug sanajan dina kaayaan usum tiris anu paling parah.Dilengkepan elemen pemanasan anu diwangun, rompi tiasa gampang disaluyukeun kana tingkat suhu anu béda-béda, anu ngamungkinkeun pemakai pikeun ngaropea kahaneutan anu dipikahoyong.T...
  • Batré Kutang Dipanaskeun Pikeun Usum Panas Rechargeable Kutang Pikeun Lalaki

    Batré Kutang Dipanaskeun Pikeun Usum Panas Rechargeable Kutang Pikeun Lalaki

     

  • Lalaki dipanaskeun handap kutang 7.4V kalawan tiung pisah

    Lalaki dipanaskeun handap kutang 7.4V kalawan tiung pisah

    Inpormasi Dasar Siapkeun pacilingan anjeun nganggo rompi dipanaskeun anyar dina usum tiis ieu!Ditingkatkeun sareng graphene, rompi anu dipanaskeun pikeun lalaki ieu gaduh prestasi pemanasan anu luar biasa.Desain anu énggal sareng tiung anu tiasa dicabut tiasa nyegah sirah sareng ceuli anjeun tina angin tiis.Sistim pemanasan punjul Graphene elemen pemanasan.Graphene langkung kuat tibatan inten sareng mangrupikeun bahan anu paling ipis, kuat, sareng paling fleksibel.Éta gaduh konduktivitas listrik sareng termal anu luar biasa, kamampuan buktina karusakan ...
  • Gaya Anyar Mens Dipanaskeun Quilted Kutang

    Gaya Anyar Mens Dipanaskeun Quilted Kutang

     

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2