ngeunaan_urang_spanduk

Profil Perusahaan

Pakéan Dipanaskeun Profesional sareng Pabrikan Baju Luar

Quanzhou Passion Busana, Salaku salah sahiji manufaktur sarta dagang digabungkeun pakean dipanaskeun jeung pausahaan pakean outdoor di Cina, boga pabrik sorangan ngadegkeun saprak 1999. Ti lahirna, urang difokuskeun widang pakean outdoor sarta sportswear OEM & ODM jasa.Sapertos ski/Snowboard jaket/calana, Jaket Turun/padded, pakean hujan, softshell/jaket Hybrid, calana hiking/pondok, rupa-rupa jaket fleece jeung rajutan.pasar utama urang nyaeta on Éropa, Amérika.Kauntungan harga pabrik ngahontal gawé babarengan jeung mitra brand badag, kayaning Speedo, Umbro, Rip Curl, Mountainware imah, Joma, Gymshark, Everlast ...

Sanggeus taun ku ngembangkeun taun urang, urang ngadegkeun hiji tim kuat tur lengkep inculding merchandiser + produksi + QC + Desain + Sourcing + finansial + Pengiriman barang.Ayeuna urang tiasa nawiskeun hiji-eureun layanan OEM & ODM pikeun klien kami.Pabrik urang sagemblengna boga 6 garis, leuwih ti 150 wokers.Kapasitas unggal taun di luhur 500,000 lembar kanggo jaket / calana.pabrik kami lulus Sertipikat BSCI, Sedex, O-Tex 100 jsb na bakal renew unggal taun.Samentara éta, urang investasi pisan dina mesin anyar, kayaning mesin kelim taped, laser-cut, handap / padding-mesin ngeusian, template jsb Ieu mastikeun kami boga produktivitas tinggi efisien, harga kalapa, kualitasna alus sarta pangiriman alatan.

standar

Sajarah Pangwangunan

1999
2002
2003
2004
2005
2006
2008
2010
2013
2015
2017
2020
1999

Nyetél Bengkel Ist di Kota Quanzhou

2002

Tilu Jalur Produksi Ditambahkeun

2003

Mimitian Usaha Ékspor

2004

Sertipikat BSCI

2005

Tim Produksi Ngaronjatkeun 300 Jalma

2006

Sedex Sertipikat

2008

ISO Sareng Sertipikat GRS Mimitian Ngamekarkeun Baju Dipanaskeun

2010

Gawé babarengan Langkung ti 100 merek

2013

Brand didaptarkeun D & h

2015

Ngawangun Pabrik Kadua Di Propinsi Jiangxi

2017

Ngembangkeun deui lawon daur ulang pikeun minuhan kabutuhan customer

2020

Sataun Kasempetan Sareng Tantangan

Tim Usaha Kuat

ngeunaan_tim
  • Pitulung désainer sumber lawon jeung asesoris katuhu lamun waktu jeung tanaga maranéhanana diwatesan.
  • Ngabantosan pembeli pikeun ngarengsekeun pesenan pas mungkin dumasar kana kauntungan anu lumayan.
  • Tim bisnis profésional: 5 + merchandisers senior fokus kana ngalayanan konsumén.
  • Ngabales sadaya surelek dina 24 jam.
  • Pabrik-pamikiran maju jeung mitra éféktif.

Kalayan tim R&D anu kuat pikeun sadaya palanggan, kami ngembangkeun langkung ti 200 gaya anyar per bulan sareng ngapdet lawon sareng ideu anyar pikeun unggal usum.jasa OEM & DOM pikeun pesenan leutik tur biasa.

Kapasitas Produksi

produksi1

Pabrik Urang

produksi3

Bengkel Di Pabrik Quanzhou

produksi2

Bengkel Di Pabrik Jiangxi

Sertipikat pabrik

Urang Fokus kana OEM & ODM Baju Dipanaskeun sareng Pabrikan Baju Luar Kusabab 1999

BSCI_

BSCI

OEKO-TEX-100_00

OEKO-TEX 100

GRS_00

GRS

Wilujeng Gotong Royong

Naon deui, urang nengetan loba bahan ramah lingkungan, kayaning daur ulang, PFC-gratis jsb ECO labél.Tim desings urang tetep sourcing lawon anyar / trims na creat koleksi anyar unggal musim, nu mawa kami klien kami perasaan leuwih hadé tur meunangkeun hal maranéhanana easier.Here anjeun tiasa ningali nyata hiji-eureun layanan OEM & ODM.

Upami anjeun masih nyeri sirah sareng milarian supplier anu tiasa dipercaya, Hayu sareng kami!