page_banner

Produk

Lalaki Taktis Jaket Fleece Dijejeran Soft Shell Jaket Winter

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-SS003
  • Warna:Sagala warna sadia
  • Rentang ukuran:Sagala warna sadia
  • Bahan cangkang:95% poliéster 5% spandex
  • Bahan Lapisan:100% poliéster brushed
  • MOQ:800PCS/COL/GAYA
  • OEM / ODM:Bisa ditarima
  • Bungkusan:1pc / polybag, sabudeureun 10-15pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    Lalaki Taktis Jaket Fleece Dijejeran Soft Shell Winter Jaket-1
    • Sleting panutupanana
    • Wawasuh panangan hungkul
    • lawon: Lightweight jeung lemes 90% poliéster + 10% Spandex adun lawon.Fleece Linning Ditambahkeun kanyamanan
    • PENUTUPAN: Jaket Zip Up Pinuh Ieu Fitur Stand Collar sareng Abrasion Resistant Chin Guard pikeun Ngajauhkeun Anjeun Tina Toél Teu Nyaman
    • adjustable: Hook & Loop Cuffs adjustable jeung Drawcords di cangkéng pikeun pas nu leuwih nyaman jeung panyalindungan ditambahkeun.
    • KANtung FUNGSIONAL: 2 Kantong Sleting Leungeun dina Dua Sisi, 1 Kantong Dada Sleting sareng 2 Kantong Batin pikeun Ngajaga Barang Anjeun
    • KASEMPATAN: Jaket Soft Shell Ieu Gedé pikeun Kagiatan Luar Sapertos Hiking, Travel, Camping, Biking, Fishing, Ngajalankeun, Gawé, Golf jsb atanapi Kasual Pakéan sapopoé
    • lawon: poliéster / spandex stretched lawon bounded kalawan micro fleece kalawan waterproof
    • Sleting panutupanana
    • Jaket cangkang lemes lalaki: Cangkang luar kalayan bahan tahan cai profésional ngajaga awak anjeun garing sareng haneut dina cuaca tiis.
    • Lapisan fleece anu hampang sareng breathable pikeun kanyamanan sareng kahaneutan.
    • Jaket Kerja Zip pinuh: Kerah nangtung, seleting panutupanana sareng kelim serut pikeun nyegah keusik sareng angin.
    • Kantong Lega: Hiji saku dada, dua saku leungeun seleting pikeun neundeun.
    • PASSION Mens Soft Shell Jaket anu cocog pikeun kagiatan outdoor di ragrag na Winter: Hiking, Mountaineering, ngajalankeun, kémping, iinditan, ski, Leumpang, Ngabuburit, maké kasual jsb.
    Lalaki Taktis Jaket Fleece Dijejeran Soft Shell Winter Jaket-4
    Lalaki Taktis Jaket Fleece Dijejeran Soft Shell Winter Jaket-5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami