page_banner

Produk

Oem&odm Custom Outdoor Waterproof Jeung Windproof Kids Hujan Jaket

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun jaket hujan anu sampurna pikeun murangkalih petualang anu resep maén di luar, Jaket Hujan Kids Outdoor kami!
Dijieun ku bahan kualitas luhur, jaket ieu dirarancang pikeun ngajaga budak leutik anjeun haneut sareng garing dina dinten anu paling hujan.Lawon waterproof sareng breathable mastikeun yén budak anjeun tetep nyaman henteu paduli cuaca.

Nampilkeun desain anu terang sareng riang, Jaket Hujan Kids Luar urang sampurna pikeun murangkalih anu resep ngajajah alam luar anu saé.Jaket éta aya dina rupa-rupa warna sareng pola anu pikaresepeun anu pasti pikaresepeun pikeun budak leutik anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna nangtung dina riungan.

Kalayan konstruksi awét anu tiasa nahan sagala jinis kaulinan anu kasar sareng ngagolongkeun, jaket hujan ieu mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun koleksi alat luar anak anjeun.Naha aranjeunna nuju maén di buruan tukang, hiking di gunung, atanapi cipratan di genangan, Jaket Hujan Kids Luar urang bakal tetep garing, haneut, sareng bergaya.

Janten ulah ngantepkeun hujan sakedik ngajaga budak anjeun di jero - pasihan aranjeunna kabébasan maén di luar kalayan percaya diri sareng kanyamanan dina Jaket Hujan Kids Luar.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

  OEM & ODM KUSTOM OUTDOOR WATERPROOF AND WINDPROOF JAKET HUJAN ANAK
Item No.: PS-23022202
Warna: Hideung / Dark Blue / Graphene, Ogé urang bisa nampa ngaropéa
Rentang ukuran: 2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
Aplikasi: Kagiatan Golf
Bahan cangkang: 100% Poliéster sareng mémbran TPU pikeun waterproof / breathable
MOQ: 1000-1500PCS / COL / GAYA
OEM / ODM: Bisa ditarima
Bungkusan: 1pc / polybag, sabudeureun 20-30pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat

Fitur produk

JAKET HUJAN ANAK-4
JAKET HUJAN ANAK-3

Jaket Hujan Kids outdoor
Cangkang: 100% Poliéster

Diimpor:
Sleting panutupanana
Mesin Nyeuseuh
JAKET HUJAN ANAK NYAMAN: Jaket hujan murangkalih ieu mangrupikeun jas hujan kedap cai kalayan cuffs elastis, sareng buntut serelek, dirancang pikeun ngajaga anak anjeun nyaman sareng garing.
TEKNOLOGI ADVANCED: Jaket hujan murangkalih ieu ngagaduhan cangkang poliéster 100% tahan cai anu dirancang pikeun ngajaga nonoman aktip tetep garing sareng dijagi bahkan dina hujan anu paling hese.
MODERN KLASIK FIT: Nalika cuaca di tepi, éta jaket universal gede pikeun pamakéan sapopoé, kalawan gampang pas jeung rentang nyaman gerak.
TUDUNG PELINDUNG: Tarik kaluhur atanapi lipat deui, upami anjeun tiasa ngajaga sirahna garing sareng haneut, aranjeunna bakal bagja sareng seuri sadinten.
CIRI HANDY: Lengkep waterproof, cuffs elastis, buntut serelek, sarta unsur reflective bakal tetep garing sarta aman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami