page_banner

Produk

Lalaki dipanaskeun handap kutang 7.4V kalawan tiung pisah

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-2305135V
  • Warna:Disaluyukeun Salaku Request Palanggan
  • Rentang ukuran:2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
  • Aplikasi:Ski, Mancing, Bersepeda, Tunggang, kémping, Hiking, Workwear jsb.
  • Bahan:100% nilon
  • Batré:Bank kakuatan naon waé anu kaluaran 5V / 2.1A tiasa dianggo
  • Kasalametan:Diwangun-di modul panyalindungan termal.Sakali éta overheat, éta bakal eureun nepi ka panas balik deui ka suhu baku
  • Khasiat:mantuan ngamajukeun sirkulasi getih, relieving nyeri tina rematik sarta galur otot.Sampurna pikeun jalma anu maén olahraga di luar.
  • Pamakéan:terus pencét switch pikeun 3-5 detik, pilih suhu nu peryogi sanggeus lampu on.
  • Pad pemanasan:4 Pads-1 dina tonggong + 1 dina cangkéng + 2 hareup, 3 kontrol suhu file, rentang suhu: 25-45 ℃
  • Waktu pemanasan:A muatan batré tunggal nyadiakeun 3 jam dina luhur, 6 jam dina sedeng jeung 10 jam dina setélan pemanasan low
  • Rincian produk

    Tag produk

    Émbaran Dasar

    Siapkeun pacilingan anjeun nganggo rompi dipanaskeun énggal dina usum tiis ieu!Ditingkatkeun sareng graphene, rompi anu dipanaskeun pikeun lalaki ieu gaduh prestasi pemanasan anu luar biasa.Desain anu énggal sareng tiung anu tiasa dicabut tiasa nyegah sirah sareng ceuli anjeun tina angin tiis.

    Sistim pemanasan punjul

    Rompi Dipanaskeun Lalaki 7.4V Sareng Hood anu Bisa Dicabut (1)
    • Unsur pemanasan graphene.Graphene langkung kuat tibatan inten sareng mangrupikeun bahan anu paling ipis, kuat, sareng paling fleksibel.Éta gaduh konduktivitas listrik sareng termal anu luar biasa, kamampuan buktina karusakan.
    • Ngadopsi unsur pemanasan graphene ngajantenkeun rompi dipanaskeun Passion ieu unik sareng langkung saé tibatan kantos.Rompi dipanaskeun pikeun lalaki nyandak kabisat dina durasi preheat berkat konduktivitas termal anu hébat.
    • Bakal panas sateuacan anjeun tiasa perhatikeunana.Kahaneutan nyebarkeun sakuliah awak anjeun dina sababaraha detik.

    Sistim pemanasan punjul

    Premium Bodas bebek Turun.mens kutang dipanaskeun ieu ngeusi 90% lampu jeung bebek bodas lemes handap pikeun ngabentuk lapisan insulasi hawa, nyadiakeun insulasi panas alus teuing jeung kahaneutan jangka panjang.

    Hood bisa dicabut.Angin niup tiasa janten musibah pikeun sirah sareng ceuli anjeun.Pikeun panyalindungan anu langkung saé, rompi énggal ieu nganggo tiung anu tiasa dicabut!

    Cangkang tahan cai.Luarna didamel tina cangkang tahan cai 100% Nilon, anu nyababkeun langkung ketat sareng kahaneutan.

    4 Unsur Pemanasan Graphenepanutup deui, dada, jeung 2 kantong.Sumuhun!Kantong pemanasan dianggap serius waktos ieu.Taya deui tiis leungeun.

    3 Tingkat pemanasan.Rompi dipanaskeun ieu ngagaduhan 3 tingkat pemanasan (rendah, sedeng, luhur).Anjeun tiasa nyaluyukeun tingkat pikeun ngarasakeun kahaneutan béda ku mencét tombol.

    Ditingkatkeun 7.4V Batré Pack

    asdasd

    Performance ditingkatkeun.Pembaruan panganyarna pikeun pakean dipanaskeun kami kalebet pak batré 5000mAh énggal.Kalawan batré anyar ieu, anjeun bisa ngarasakeun nepi ka 3 jam panas tinggi, 5-6 jam panas sedeng, sarta 8-10 jam panas low.Salaku tambahan, kami parantos ningkatkeun inti ngecas supados langkung pas sareng elemen pemanasan graphene, nyababkeun efisiensi sareng panas anu langkung lami.

    Leuwih leutik & torek.Batréna dirancang pikeun kompak sareng hampang, beuratna ngan ukur 198-200g.Ukuranna anu leutik hartosna éta moal janten beban pikeun dibawa sareng moal nambihan bulk anu teu perlu.

    palabuhan Kaluaran Dual Sadia.Kalayan palabuhan kaluaran ganda, pangecas batré 5000mAh ieu nawiskeun port USB 5V / 2.1A sareng DC 7.4V / 2.1A pikeun ngecas sababaraha alat.Ngeusi batre telepon Anjeun atawa alat-alat USB-powered séjén bari powering up apparel dipanaskeun Anjeun atawa alat-powered DC lianna kalayan gampang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami