page_banner

Produk

GAYA BARU MENS ULTRASONIC jahit QUILTED JAKET jeung tiung

Katerangan pondok:

 

 

 


  • Item No.:PS-240308002
  • Warna:Sagala warna sadia
  • Rentang ukuran:Sagala warna sadia
  • Bahan cangkang:90% poliéster 10% spandex
  • Bahan Lapisan:90% poliéster, 10% poliéster + 100% poliéster padding
  • MOQ:500-800PCS / COL / GAYA
  • OEM / ODM:Bisa ditarima
  • Bungkusan:1pc / polybag, sabudeureun 20-30pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ciri produk

    Jaket quilted ultrasonik lalaki urang sareng tiung tetep, potongan anu luar biasa didamel tina serat mikro manteng anu lemes sareng nyaman.Jaket ieu ngagabungkeun gaya, fungsionalitas, sareng kanyamanan, janten pilihan idéal pikeun lalaki modéren.Dirancang kalayan pas anu biasa, jaket ieu nyayogikeun siluet anu ramping sareng abadi anu ngémutan sagala jinis awak.Konstruksi anu hampang ngajamin yén anjeun tetep nyaman sareng lincah sapopoe, tanpa kompromi kana kahaneutan.Panutupanan seleting nambihan sentuhan genah, ngamungkinkeun pikeun gampang sareng mareuman bari mastikeun pas anu aman.Anjeun bakal mendakan kantong samping sareng saku di jero, sadayana dilengkepan ku seleting, nyayogikeun tempat panyimpen anu lega pikeun kabutuhan anjeun bari tetep aman.Tiung tetep nambihan lapisan panyalindungan tambahan ngalawan elemen, ngajagi anjeun tina angin sareng hujan.Marengan pita regang dina hem sareng tiung, éta ngajamin pas anu pas sareng disaluyukeun, ngamungkinkeun anjeun adaptasi kana kaayaan cuaca anu robih sacara gampang.Salah sahiji fitur anu luar biasa tina jaket ieu nyaéta lawon konstruksi ganda anu inovatif.Desain unik ieu ngamungkinkeun pikeun kreasi saluran nu ngaktipkeun keusikan handap bisa nyuntik tanpa merlukeun seams.Hasilna mangrupikeun penampilan anu lancar sareng mulus, nyayogikeun gaya sareng insulasi anu ditingkatkeun.Pikeun ningkatkeun pungsionalitasna, jaket ieu diolah ku lapisan panolak cai, mastikeun yén anjeun tetep garing sareng nyaman sanajan dina kaayaan beueus.Naha anjeun nyanghareupan girimis hampang atanapi hujan anu teu kaduga, jaket ieu parantos nutupan anjeun.Dijieun ku padding bulu alami, jaket ieu nawiskeun kahaneutan anu saé tanpa nambihan bulk.Insulasi premium nahan panas, ngajaga anjeun nyaman dina dinten anu langkung tiis.Kasimpulanana, jaket quilted ultrasonik lalaki urang sareng tiung tetep mangrupikeun pakéan anu khusus anu ngagabungkeun gaya, kanyamanan, sareng fungsionalitas.Kalawan desain sleek na, konstruksi lightweight, sarta fitur inovatif, éta jaket nu bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar ti balaréa.Janten siapkeun sareng nangkeup fashion sareng kapraktisan ku potongan anu luar biasa ieu.

    Rincian produk

    • lawon luar: 90% poliéster, 10% spandex

    • lawon Batin: 90% poliéster, 10% spandex

    • Padding: 100% poliéster

    • Biasa pas

    •Enteng

    •Sleting panutupanana Kantong samping jeung saku jero kalawan seleting

    • tiung maneuh

    • Pita peregangan dina hem jeung tiung

    •Padding bulu alam

    •Perlakuan panolak cai

    JAKET GAYA BARU MENS ULTRASONIC JAHITAN QUILTED JAKET (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami