page_banner

Produk

Ski lalaki jeung Climbing Softshell Jaket

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-SS002
  • Warna:Sagala warna sadia
  • Rentang ukuran:Sagala warna sadia
  • Bahan cangkang:100% poliéster
  • Bahan Lapisan:100% poliéster brushed
  • MOQ:800PCS/COL/GAYA
  • OEM / ODM:Bisa ditarima
  • Bungkusan:1pc / polybag, sabudeureun 10-15pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    Ski jeung Panjat Pinang Softshell Jaket-1
    • Konstruksi Kualitas Nyaman: Cangkang luar diwangun nganggo campuran poliéster / spandex ringan awét lemes anu tahan cai sareng angin.Lapisan kabeungkeut ku poliéster brushed lemes pikeun kanyamanan tambahan.
    • Desain Aktif: Kain dicampur nganggo serat spandex masihan jaket sakedik manteng anu ngamungkinkeun anjeun gerak sareng awak anjeun, ngajantenkeun kagiatan sapertos lumpat, hiking, yardwork atanapi naon waé anu anjeun tiasa laksanakeun di luar langkung gampang.
    • Utiliti intuitif: Pinuh zips dugi ka kerah nangtung ngajaga awak sareng beuheung anjeun tina elemen.Ogé kaasup cuffs velcro adjustable na drawcords di cangkéng pikeun pas leuwih customizable sarta panyalindungan ditambahkeun.Nampilkeun 3 kantong luar anu diamankeun seleting di sisi sareng dada kénca, ogé saku dada interior kalayan panutupanana velcro.
    • Pamakéan Babak Taun: Jaket ieu insulates dina cuaca tiis ngagunakeun panas awak anjeun sorangan, tapi lawon breathable ngajaga anjeun tina overheating dina suhu nu leuwih luhur.Sampurna pikeun wengi usum panas tiis atanapi dinten usum tiis.
    • Perawatan Gampang: tiasa diumbah pinuh ku mesin
    • Pindah kanyamanan |Cukup engapan pikeun dianggo nalika kagiatan-kaluaran luhur sapertos naék és atanapi ski tapi cukup haneut nalika anjeun nangtung, jaket softshell ieu nawiskeun panyalindungan anu serbaguna pikeun kagiatan gunung.
    • Pertex Quantum Air |lawon luar angin- jeung cai-tahan kalawan ngaronjat breathability pikeun kanyamanan sarta sinyalna salila adventures gunung gancang-paced.
    • Téhnologi Uap-Naékna |Lapisan haneut, gancang-wicking digabungkeun jeung lawon luar Pertex Quantum Air kacida breathable ngajaga anjeun garing sarta nyaman.
    • Fitur Siap Gunung |Kantong seleting anu cocog sareng abah, seleting hareup dua arah, sareng tiung anu tiasa disaluyukeun ngajaga cuaca, sedengkeun hem sareng cuff anu tiasa disaluyukeun nawiskeun pas anu disesuaikan.
    • Lapisan-Friendly Fit |Potongan biasa nawiskeun fleksibilitas pikeun nambihan sareng ngahapus lapisan gumantung kana kaayaan.
    Ski lalaki jeung Climbing Softshell Jaket-6
    Ski lalaki jeung Climbing Softshell Jaket-5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami