page_banner

Produk

Gaya Anyar Tahan Cai Lalaki Turun Parka

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-231201006
  • Warna:Sagala warna sadia
  • Rentang ukuran:Sagala warna sadia
  • Bahan cangkang:100% Nylon sareng tahan cai
  • Bahan Lapisan:100% poliéster, ngeusi 550 Eusian Power Down Insulasi, RDS Certified
  • MOQ:1000PCS/COL/GAYA
  • OEM / ODM:Bisa ditarima
  • Bungkusan:1pc / polybag, sabudeureun 15-20pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Power Parka kami, campuran sampurna tina gaya jeung fungsionalitas dirancang pikeun ngajaga anjeun haneut jeung nyaman dina nyanghareupan hawa tiis.Dijieun ku insulasi kakuatan 550 anu hampang, parka ieu ngajamin kahaneutan anu pas tanpa beurat anjeun.Nangkeup coziness disadiakeun ku plush handap, nyieun unggal petualangan outdoor pangalaman nyaman.Cangkang tahan cai tina Power Parka mangrupikeun tameng anjeun ngalawan hujan ringan, ngajaga anjeun garing sareng bergaya sanajan dina kaayaan cuaca anu teu kaduga.Ngarasa yakin kana lengkah kaluar, nyaho yén anjeun ditangtayungan tina elemen bari exuding katingal fashion-hareup.Tapi éta sanés ngan ukur ngeunaan kahaneutan - Power Parka ogé unggul dina kapraktisan.Desain kami ngawengku dual, kantong leungeun zippered nu teu ngan nyadiakeun Haven cozy pikeun leungeun tiis tapi ogé ngawula ka salaku spasi merenah pikeun nyimpen kabutuhan poko anjeun.Naha éta telepon anjeun, konci, atanapi barang-barang leutik sanés, anjeun tiasa ngajaga aranjeunna aman sareng gampang diakses, ngaleungitkeun kabutuhan kantong tambahan.Kami bangga dina komitmen kami pikeun sumber anu tanggung jawab, sareng Power Parka henteu aya pengecualian.Ieu ciri RDS Certified handap, mastikeun yén insulasi ieu ethically sourced tur taat kana standar pangluhurna karaharjaan sato.Ayeuna anjeun tiasa ngarasakeun kanyamanan méwah tina insulasi handap kalayan nurani anu jelas.Desain wijaksana ngalegaan ka detil, kalawan tiung adjustable drawcord sarta tiung scuba maturan sinyalna customizable pikeun nyocogkeun preferensi Anjeun.Placket tengahna nambihan sentuhan kecanggihan, ngalengkepan tampilan anu digosok tina Power Parka.Naha anjeun nganapigasi jalan-jalan kota atanapi ngajalajah alam luar anu saé, Power Parka mangrupikeun pendamping anu dipercaya pikeun tetep haneut, garing, sareng bergaya.Angkat papakéan usum tiris anjeun kalayan sapotong baju luar anu serbaguna sareng fungsional ieu anu mulus ngagabungkeun busana sareng fungsionalitas.Pilih Power Parka pikeun usum kanyamanan anu teu aya tandingan sareng gaya abadi.

    Parka Turun Lalaki Tahan Cai Gaya Anyar (1)

    Rincian produk

    POWER PARKA

    Lightweight 550 eusian kakuatan handap masihan parka ieu ngan-katuhu kahaneutan sarta kanyamanan, bari cangkang-tahan cai ngalawan hujan ringan.

    Rohangan neundeun

    Kantong leungeun ganda sareng seleting haneutkeun panangan tiis sareng bungkus barang-barang penting.

    RDS Certified handap

    lawon tahan cai

    550 eusian kakuatan handap insulasi

    Drawcord tiung adjustable

    Tiung scuba

    Sakujur tengah

    Kantong leungeun diseleting

    Cuffs elastis

    Kanyamanan cuffs

    Panjang Belakang Tengah: 33"

    Diimpor


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami