page_banner

Produk

Gaya Anyar Adat outdoor lalaki HI-VIS JAKET WINDBREAKER

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-WB0512
  • Warna:Hideung / Dark Blue / Graphene, Ogé urang bisa nampa ngaropéa
  • Rentang ukuran:2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
  • Aplikasi:Kagiatan outdoor
  • Bahan cangkang:100% Poliéster sareng panolak cai 4 Kelas
  • MOQ:1000-1500PCS / COL / GAYA
  • OEM / ODM:Bisa ditarima
  • Bungkusan:1pc / polybag, sabudeureun 20-30pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Émbaran Dasar

    Ulah ngantep cuaca goréng ngaruksak rencana outdoor Anjeun.Jaket Windbreaker lalaki PASISON mangrupikeun solusi pamungkas pikeun kaayaan cuaca anu teu kaduga.Kalayan desain konéng hi-vis anu gagah sareng caang, anjeun bakal katingali tina balaréa sareng katingali ku sadayana.Dijieunna tina lawon anu awét sareng tahan cai, jaket ieu cocog pikeun ngajalankeun, nguriling, hiking, atanapi kagiatan luar anu sanés.

    Jahitan pita nyadiakeun panyalindungan waterproof tambahan, ku kituna anjeun bisa tetep garing sanajan dina hujan badag.Jaketna ogé tahan angin, mastikeun anjeun tetep haneut sareng nyaman sanaos kaayaan cuaca anu parah.Sareng nalika panonpoe kaluar, jaket éta gampang dibungkus, ku kituna anjeun tiasa nyimpen dina ransel atanapi koper anjeun tanpa nyandak seueur rohangan.

    The Passion Windbreaker jaket ogé incredibly breathable, hatur nuhun kana desain inovatif na.Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa tetep tiis sareng garing salami latihan anu sengit, tanpa ngarasa beurat ku jaket anjeun.Éta ogé gaduh sababaraha fitur praktis, kalebet payuneun seleting, tiung anu tiasa disaluyukeun, sareng cuffs elastis pikeun ngajaga angin kaluar.

    Naha anjeun ngajalajah jalur anyar atanapi ngan ukur ngajalankeun tugas di kota, jaket Jaket Passion Men's Windbreaker mangrupikeun pilihan anu serbaguna sareng dipercaya.Ku kituna ulah ngantep cuaca goréng nahan anjeun - grab jaket Windbreaker anjeun sarta tetep dina adegan euweuh urusan naon alam throws ka anjeun.

    rinci teknis

    Gaya Anyar Adat Luar JAKET HI-VIS WINDBREAKER (4)
    • waterproof: 5000mm
    • Breathable: 5000mvp
    • Windproof: Sumuhun
    • Jahitan pita: Sumuhun
    • Jaket cangkang
    • Leungeun Raglan
    • 2 Kantong Sleting
    • Reflective Prints
    • Zips Profil Rendah sareng Rincian Reflektif
    • Pinuh Length internal Front Storm Flap
    • Manteng Beungkeutan di Cuffs na Hem
    • Ventilated Balik Yoke
    • Bungkus Jauh kana Kantong

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami