page_banner

Produk

Jaket Fleece Dipanaskeun Luar Lalaki Sareng 5 Pad Pemanasan

Katerangan pondok:

 


  • Item No.:PS-231205003
  • Warna:Disaluyukeun Salaku Request Palanggan
  • Rentang ukuran:2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
  • Aplikasi:Olahraga outdoor, tunggang, kémping, hiking, gaya hirup outdoor
  • Bahan:100% Poliéster kalawan waterproof / breathable
  • Batré:Bank kakuatan naon waé anu kaluaran 5V / 2A tiasa dianggo
  • Kasalametan:Diwangun-di modul panyalindungan termal.Sakali éta overheat, éta bakal eureun nepi ka panas balik deui ka suhu baku
  • Khasiat:mantuan ngamajukeun sirkulasi getih, relieving nyeri tina rematik sarta galur otot.Sampurna pikeun jalma anu maén olahraga di luar.
  • Pamakéan:terus pencét switch pikeun 3-5 detik, pilih suhu nu peryogi sanggeus lampu on.
  • Pad pemanasan:5 Pads- dada (2), jeung tonggong (3)., 3 kontrol suhu file, rentang suhu: 45-55 ℃
  • Waktu pemanasan:Sadaya kakuatan mobile sareng kaluaran 5V / 2A sayogi, upami anjeun milih batré 8000MA, waktos pemanasan 3-8 jam, langkung ageung kapasitas batré, langkung lami bakal dipanaskeun.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ciri produk

    Jaket Fleece Dipanaskeun Luar Ruangan Lalaki - pangropéa kaulinan dina dunya pakean usum tiis.Dirancang pikeun lalaki modéren anu ngahargaan gaya sareng fungsionalitas, jas inovatif ieu nyayogikeun tingkat kahaneutan sareng kanyamanan anyar pikeun petualangan luar anjeun.Kalawan 5 hampang pemanasan strategis ditempatkeun, jaket fleece ieu teu ngan sapotong pakéan;Éta pamanas pribadi anjeun dina cuaca anu paling tiis.Bayangkeun ieu: jas fleece anu nyaman anu henteu ngan ukur ngarangkul anjeun dina kahaneutan anu lembut tapi ogé gaduh téknologi pemanasan anu canggih.Jaket Fleece Dipanaskeun Luar Ruangan Lalaki kami didamel kalayan kanyamanan anjeun dina pikiran.The 5 bantalan pemanasan, strategis terpadu kana wewengkon konci, mastikeun kahaneutan konsisten tur enveloping, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngarasakeun ker hébat tanpa kacamatan tina tiis.Anu ngabédakeun jaket bulu ieu nyaéta serbaguna.Naha anjeun nuju hiking di pagunungan, kémping di padang, atanapi ngan ukur jalan-jalan dina dinten usum tiis, Jaket Fleece Dipanaskeun Luar Ruangan Lalaki mangrupikeun pendamping idéal anjeun.Pad pemanasan tiasa disaluyukeun kana tingkat anu béda, masihan anjeun kadali hawa dumasar kana kaayaan cuaca atanapi karesep pribadi anjeun.Tapi éta henteu ngan ukur ngeunaan kahaneutan;éta ogé ngeunaan gaya.Jaketna gaduh desain anu ramping sareng modéren anu gampang nyampur sareng gaya hirup luar anjeun.Ucapkeun wilujeung ka pakean usum gede pisan nu ngahalangan gerakan anjeun - jaket bulu dipanaskeun kami nyadiakeun kahaneutan nu peryogi tanpa kompromi kana kabebasan anjeun pikeun ngajajah.Prihatin ngeunaan durability of outerwear dipanaskeun?Yakinlah, Jas Bulu Dipanaskeun Luar Ruangan Lalaki kami diwangun pikeun tahan.Dijieun tina bahan anu berkualitas luhur, éta henteu ngan ukur tahan kana rigors kagiatan luar tapi ogé mastikeun yén anjeun tetep usum haneut saatos usum tiis.Bayangkeun genahna gaduh sistem pemanasan pribadi anjeun ku ngan saukur hiji tombol.Kadali anu gampang dianggo ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun setelan panas dumasar kana tingkat kanyamanan anjeun, mastikeun pangalaman pribadi unggal waktos anjeun ngagemna.Taya deui dreading angin tiris - nangkeup kahaneutan sarta ngamangpaatkeun pursuits outdoor Anjeun.Kasimpulanana, Jaket Fleece Dipanaskeun Luar Luar sareng 5 Pad Pemanasan langkung ti ngan ukur usum tiris;Éta mangrupikeun bukti inovasi sareng kapraktisan.Angkat papakéan usum tiris anjeun, tetep haneut dina gaya, sareng ngartikeun deui petualangan luar anjeun nganggo jaket bulu anu dipanaskeun anu canggih ieu.Janten, naha anjeun ngarencanakeun jalan-jalan usum tiris, perjalanan kémping, atanapi ngan saukur nganapigasi leuweung kota dina dinten anu tiis, laksanakeun kalayan kahaneutan sareng kapercayaan anu disayogikeun ku Jaket Fleece Dipanaskeun Luar Ruangan Lalaki.Nangkeup chill, nalukkeun tiis, sarta nyieun unggal pangalaman outdoor memorable.Siapkeun kanggo usum tiis nganggo jaket anu henteu ngan ukur ngajagi anjeun tina tiis - éta ngarobih pangalaman luar anjeun.Mesen Jas Fleece Dipanaskeun Luar Lalaki anjeun ayeuna sareng lengkah kana dunya kahaneutan sareng gaya.

    Kumaha ngagunakeun Item Dipanaskeun (USB)

    ▶ Pasang rompi/jaket, panggihan timbel pangecas USB dina saku jero kénca.Colokkeun kabel USB kana bank daya urang sorangan, hurungkeun, teras lebetkeun kana saku.(Bank kakuatan: Kaluaran: USB 5V 2A, Input: Micro 5V 2A).
    ▶ Pencét lila tombol salila kira-kira 3-5 detik pikeun ngahurungkeun / mareuman kakuatan & ngarobah panas.
    ▶ Pencét tombol pikeun unggal waktos, acara lampu beureum, bodas & biru, nu nangtung pikeun luhur 55 ℃, pertengahan 50 ℃ & low45 ℃ suhu.Pilih anu leres anu urang peryogikeun.
    ▶ Rompi kami ngagaduhan zona pemanasan 3/5, anjeun tiasa ngaraosan panas gancang.(Beuteung, Punggung, Pinggang)
    ▶ Kumaha carana ngeureunkeun pemanasan?Pikeun mareuman kakuatan, pencét lila tombol atawa cabut colokan USB ngecas lead.
    ▶ Lampu Indikator dina barang anu dipanaskeun sapertos di handap ieu

    3

    Waktos pemanasan sareng bank kakuatan / batré anu béda

    4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami