page_banner

Produk

Lalaki Lightweight Warm Puffer Jaket Winter Turun Jaket Thermal Hybrid Hiking Coat

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-230713059
  • Warna:Sagala warna sadia
  • Rentang ukuran:Sagala warna sadia
  • Bahan cangkang:100% poliéster kalawan windproof / waterproof / breathable
  • Bahan Lapisan:N/A
  • MOQ:1000PCS/COL/GAYA
  • OEM / ODM:Bisa ditarima
  • Bungkusan:1pc / polybag, sabudeureun 15-20pcs / karton atawa jadi dipak sakumaha sarat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    JAKET PUFFER LALAKI (7)

    Naha anjeun hiking, ngajalajah kota, atanapi ngan saukur ngaraosan petualangan luar, jaket hiking hibrid termal ieu mangrupikeun pendamping anu sampurna. Ngalaman kahaneutan sareng kanyamanan luar biasa tina jaket puffer ieu.Dijieun ku bahan kualitas luhur sareng karajinan ahli, éta nyayogikeun insulasi optimal tanpa beurat anjeun.Desain lightweight ensures gerakan unrestricted, ngamungkinkeun Anjeun pikeun nangkeup ker hébat kalawan betah.

    Kalayan téknologi inovatif na, jaket ieu sacara efektif nahan sareng nahan panas awak, ngajaga anjeun haneut dina hawa anu paling tiis.Konstruksi hibrida ngagabungkeun anu pangsaéna tina dua dunya, nyampur insulasi sareng padding sintétik strategis pikeun ningkatkeun kahaneutan sareng nyegah bintik tiis.

    Henteu ngan teu jaket puffer ieu unggul dina kinerja, tapi ogé boasts desain sleek jeung modern.Siluet anu ramping ngajantenkeun sosok anjeun bari nawiskeun pas anu nyaman.Gaya serbaguna sacara gampang transisi tina petualangan luar ka setélan kota kasual, ngajantenkeun papakéan pikeun papakéan naon waé anu maju.

    Kami ngartos pentingna kapraktisan, naha éta jaket ieu ngagaduhan sababaraha kantong pikeun neundeun barang-barang penting anjeun.Naha éta telepon anjeun, dompét, atanapi konci, anjeun bakal gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun dina jangkauan panangan.Taya deui fumbling sabudeureun atawa hariwang ngeunaan kaleungitan barang anjeun.

    Ulah ngantep cuaca usum ngahalangan rencana anjeun.Nangkeup tiis kalayan percaya diri sareng gaya dina Jaket Puffer Hangat Lightweight Lalaki.Pesen ayeuna sareng angkat papakéan usum tiris anjeun ka jangkung énggal.Waktosna pikeun tetep haneut, katingali saé, sareng nalukkeun ker!

    Émut, petualangan ngantosan — janten rebut kasempetan ayeuna sareng alami kahaneutan sareng kanyamanan anu paling luhur nganggo Jaket Puffer Hangat Lightweight Lalaki.

    Fitur konci na spésifikasi

    l95% Poliéster, 5% Spandex
    panutupanana seleting
    l Nyeuseuh Mesin
    • 【HANET & tahan cai】 Desain Hibrid, kalawan panels quilted dijahit kana bagian hareup pikeun insulate hawa tiis tur nahan kahaneutan wewengkon inti.Bahan nyulam breathable dina panels samping jeung tukang pisan breathable, wicking jauh Uap gancang sarta lawon waterproof bisa tetep anjeun garing.Lapisan fleece anu disikat nyayogikeun kahaneutan tambahan
    • 【RINGAN & VOLUME LEUTIK】Beurat ngan 430g (kira-kira, Ukuran M), bungkus leutik pikeun gampang disimpen
    • 【KANTUNG BEBERAPA】 Dua kantong sisi-éntri leungeun warmer kalawan seleting pikeun kaamanan ditambahkeun;hiji kantong interior pikeun kaperluan outdoor;drawcord hem adjustable pikeun fit fléksibel
    • 【LAPISAN TENGAH HEBAT】 Berfungsi salaku lapisan tengah anu saé tanpa karasa ageung handapeun jaket cangkang anu keras dina kaayaan tiis anu ekstrim.Éta serbaguna salaku jaket 3-musim di gugur, usum tiris sareng cinyusu
    • 【Kabébasan Gerak】 Leungeun baju, sisi sareng panél tukang didamel nganggo bahan sintétik 5% Spandex anu manjang.Gede pikeun climbing jeung kagiatan séjén merlukeun gerakan bébas.Jeung ngajaga anjeun haneut salila kagiatan outdoor
    JAKET PUFFER LALAKI (5)
    JAKET PUFFER LALAKI (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami