page_banner

Produk

Jaket Dipanaskeun Hood anu tiasa dicabut, jaket jaket usum tiis anu tiasa diumbah sareng 3 tingkat pemanasan

Katerangan pondok:


  • Item No.:PS-2305122
  • Warna:Disaluyukeun Salaku Request Palanggan
  • Rentang ukuran:2XS-3XL, ATAWA ngaropéa
  • Aplikasi:Climing, Snowboarding, fishing, sapédah motor, golf, hiking, gaya hirup outdoor
  • Bahan:Poliéster / Spandex kalawan waterproof na breathable
  • Batré:Bank kakuatan naon waé anu kaluaran 5V / 2A tiasa dianggo
  • Kasalametan:Diwangun-di modul panyalindungan termal.Sakali éta overheat, éta bakal eureun nepi ka panas balik deui ka suhu baku
  • Khasiat:mantuan ngamajukeun sirkulasi getih, relieving nyeri tina rematik sarta galur otot.Sampurna pikeun jalma anu maén olahraga di luar.
  • Pamakéan:terus pencét switch pikeun 3-5 detik, pilih suhu nu peryogi sanggeus lampu on.tetep pencét switch pikeun 3-5 detik, pilih suhu nu peryogi sanggeus lampu on.
  • Pad pemanasan:3 Pads-1on deui + 2front, 3 kontrol suhu file, rentang suhu: 25-45 ℃ 3 Pads-1on deui + 2front, 3 kontrol suhu file, rentang suhu: 25-45 ℃, ogé urang bisa increse hampang sakumaha pamundut customer.
  • Waktu pemanasan:Sadaya kakuatan mobile sareng kaluaran 5V / 2A sayogi, upami anjeun milih batré 8000MA, waktos pemanasan 3-8 jam, langkung ageung kapasitas batré, langkung lami bakal dipanaskeun.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Émbaran Dasar

    FUNGSIONAL sareng STYLISH - IEU RINGAN, JAKET DIpanaskeun STYLISH ngaleungitkeun kabutuhan lapisan baju anu ageung dina cuaca tiis.

    pemanasan pinter - markisa lalaki jaket dipanaskeun ngamangpaatkeun kabel pangalusna sarta elemen pemanasan komponén di industri.Bakal ngahasilkeun panas anu nyukupan pikeun ngajaga anjeun haneut dina kaayaan tiis pisan.Jeung ngagunakeun desain saklar ganda pinter, gampang pikeun ngadalikeun "balik" jeung "beuteung".

    DESAIN STYLISH - PASSION MENS JAKET dipanaskeun usum tiris gaduh gaya anu sederhana, ringan sareng langsing, fleece haneut dijejeran, hartosna anjeun ngan ukur kedah ngagem sababaraha baju ipis di jero.Saterusna, maranéhanana kasampak stylish tur cukup modern keur dipake dina sagala kasempetan.

    Fitur

    Jaket Dipanaskeun Hood Bisa Dicabut, Sleting W (3)
    • Pemanasan SMART: Jaket anu dipanaskeun usum tiis unsur pemanasan serat karbon anu mumpuni sareng 3 tingkat pemanasan pikeun ngahasilkeun panas anu konsisten pikeun 9 bagian awak inti, kalebet beuheung, tonggong, beuteung, sareng cangkéng, ngabantosan ngajaga kahaneutan awak, ngamajukeun sirkulasi getih.Jaket pemanasan mens kami nganggo desain switch ganda anu pinter.Tombol "deui" bisa ngadalikeun pemanasan 7 wewengkon deui (nu beuheung, katuhu & taktak kénca, katuhu & kénca deui, katuhu & cangkéng kénca). Tombol "hareup" bisa ngadalikeun pemanasan wewengkon 2 (katuhu & kénca).
    • KEUNGGULAN CEPAT DAN TAHAN LAMA: Pemanasan gancang dina sababaraha detik kalayan batré anu disertipikasi 7.4V cUL / UL.A bank kakuatan 10000mAh nawarkeun nepi ka 8 nepi ka 10 jam tina kahaneutan rata-rata (periode langgeng bisa rupa-rupa gumantung kana tipena béda bank kakuatan);Bank kakuatan henteu kalebet dina rompi dipanaskeun kami.Saluyukeun 3 setelan pemanasan (Luhur, sedeng, low) kalawan ngan saukur mencet tombol.Port USB pikeun ngecas smartphone sareng alat sélulér sanés.
    • WATERPROOF & RINGAN: PASSION lalaki kutang dipanaskeun dijieunna tina jenis lawon waterproof na windproof.Desain anu hampang sareng langsing, kalayan kantong di jero pikeun neundeun bank listrik anjeun aman sareng aman.Jaket fashion biasa sareng ringan, kalayan dijejeran pinuh di jero.Tiung anu tiasa dicabut dirancang khusus pikeun isuk-isuk tiis sareng panyalindungan tambahan dina dinten angin.Kualitas tahan angin anu saé sareng ngajaga haneut, mastikeun anjeun tiasa ngarasakeun kahaneutan luar biasa bari tetep ngajaga kinerja puncak!
    • Pikeun sakabéh kasempetan: rompi dipanaskeun kami sampurna pikeun pasuliwer poean, leumpang anjing anjeun dina hawa ragrag brisk, tailgating pikeun tim maén bal favorit anjeun, maké underneath jaket usum anjeun atanapi malah dina cara-teuing-tiis kantor.lawon lemes lemes, lightweight, pokok papakéan hébat.Henteu beurat lawon, tapi haneut.Kahaneutan mangrupikeun ekspresi cinta anu pangsaéna dina usum tiis!Kami janji yén ieu mangrupikeun lalaki kutang dipanaskeun anu paling nyaman anu anjeun kantos gaduh.☃PILIH UKURAN: S, M, L, XL, XXL.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami